Imprimeix
PDF

El número 2 de la llista del PSOE a les europees, Ramón Jáuregui, participarà a l'acte central de campanya del PSIB-PSOE

Comitè Electoral 06-05-14El secretari d'Idees i Programes de l'Executiva Federal, Jesús Caldera, participarà a l'acte d'obertura de campanya electoral.

Els Socialistes de Mallorca ja tenen tot a punt per la campanya electoral de les eleccions europees que comença aquest divendres. Durant la reunió del Comitè Electoral de la Federació Socialista de Mallorca celebrada avui, s'han acabat de perfilar les previsions d'actes i trobades. Segons ha explicat el coordinador electoral, Francesc Dalmau, "dilluns dia 12 ens visitarà el número 2 de la llista del PSOE a les europees, Ramón Jáuregui, per participar a l'acte central de campanya".

Per aquestes eleccions els i les socialistes aposten per una campanya propera a la gent, parlant de tu a tu i explicant les propostes per Europa al carrer. Per això el PSIB-PSOE es centrarà en actes petits, trobades sectorials i els denominats "Cafès per Europa", en els quals el candidat, Pere Joan Pons, es reuneix amb grups reduïts de gent per explicar els seus compromisos si és elegit eurodiputat.

A més a més, aquest divendres es celebrarà un acte d'obertura oficial de la campanya electoral a Algaida, amb la presència del secretari d'Idees i Programes del PSOE, Jesús Caldera. "Dissabte també comptarem amb el candidat del PSC a les europees, Javier López, que participarà als Premis Isabel Coll que organitzen les Joventuts Socialistes de les Illes Balears", ha avançat Dalmau.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube