Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia que la importació de fems des d'Irlanda que demà aprovarà Salom també està abocada al fracàs pels costs de transport

Garrido i Garau 07-05-14El PSIB-PSOE ha denunciat avui que la importació de fems des d'Irlanda del Nord que demà vol aprovar Maria Salom també serà un fracàs.

La portaveu adjunta del Grup Socialista, Mercedes Garrido, ha explicat que "és una operació impossible per les despeses en transport igual que ja ho va ser dur-los des de Roma".

Garrido ha criticat que "no ha arribat cap tona de fems de Roma, que havia d'abaixar la tarifa d'enguany 13€, la qual cosa està creant un forat per la tarifa del 2014". En aquest sentit, la portaveu adjunta ha argumentat que "s'està creant un forat de 6 milions d'€ per l'any que ve perquè de Barcelona només han arribat 12.000 tones". Un forat fruit de la nefasta política de gestió de residus del PP i que hauran de pagar tots els mallorquins i mallorquines.

Iniciatives pel plenari de demà del Consell de Mallorca

D'altra banda el PSIB-PSOE presentarà al plenari de demà una moció per instar al govern insular que desenvolupi un pla contra la creixent pobresa que hi ha a Mallorca. El portaveu socialista del Consell, Jaume Garau, ha explicat que "volem una resposta de l'IMAS davant la creixent situació de pobresa de moltes famílies mallorquines que fa temps que no tenen feina ni cap tipus de prestació". Una alarmant situació que confirmen els darrers informes de Càritas, Save The Children o del propi IMAS.

El PSIB-PSOE defensa que hi ha recursos econòmics per afrontar aquesta preocupant situació i que "és l'obligació de les institucions respondre". Per això, Jaume Garau insistirà en què els doblers que recapta el Consell per casos de corrupció es destini als serveis socials.

A més a més, el Grup Socialista defensarà una altra moció per recuperar competències del Consell de Mallorca envaïdes pel Govern Balear. "Les distintes lleis que ha aprovat el Parlament tenen com a denominador comú minvar les competències dels consells insulars", denuncia Garau. Per aquest motiu, el PSIB-PSOE proposa la creació d'una comissió d'experts que analitzi quines competències del Consell han estat envaïdes. "Una vegada les tenguem detallades, instam al Consell que aprovi i presenti davant el Parlament una proposició de llei que corregeixi totes les invasions competencials identificades", ha avançat el portaveu socialista.

Finalment, el PSIB-PSOE segueix denunciant la degradació del Poliesportiu de Sant Ferran i la inacció de l'equip de govern insular per modificar les nombroses deficiències que presenta la instal·lació. Per aquest motiu, el Grup Socialista demanarà "que es faci una intervenció d'urgència per tal de garantir el bon ús de les instal·lacions i la seguretat per la pràctica de l'esport", ha dit Jaume Garau.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube