Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama que es prenguin responsabilitats polítiques després que el TSJB hagi estimat la demanda contra la construcció d'un macro hotel a Sa Ràpita


Garrido i CarboneroSatisfacció dins el PSIB-PSOE després que el TSJB hagi estimat la demanda interposada pels socialistes contra la construcció d'un macro hotel a Sa Ràpita.

Segons la consellera del Consell de Mallorca Mercedes Garrido, "per tercer cop els tribunals li diuen al Consell de Mallorca que la modificació del Pla Territorial no es va fer correctament i que no era cap correcció d'errades".

Garrido defensa que "el Consell no va seguir el procediment adequat i els tribunals certifiquen que no era cap correcció d'errades, motiu pel qual el TSJB fa pagar també a la institució les despeses del procés". En aquest sentit, Mercedes Garrido ha criticat que tots els mallorquins i mallorquines hauran de pagar un procés que no és barat i tot "per l'actitud partidista i la insistència de fer urbanisme a la carta de Maria Salom, quedant així demostrant el malbaratament de doblers públics que una vegada més fa el PP".

La sentència reafirma el fet que modificar l'urbanisme d'aquesta manera és un frau de llei i aquest frau suposa un desviament de poder. "La justícia ja ho va advertir el 2012 i el govern de Maria Salom no n'ha fet cas", denuncia la consellera socialista.

Per Garrido, la sentència és una "mostra evident de l'urbanisme a la carta del PP perquè Bauzá li va donar interès autonòmic i per això el Consell va haver de córrer i fer nyaps".

Per tot això, el PSIB-PSOE reclama responsabilitats polítiques "i que el govern insular no recorri la sentència ". En aquest mateix sentit s'ha referit el diputat Jaume Carbonero, qui ha defensat que "ha quedat demostrat que no hi havia errors a corregir en el Pla Territorial, en legislació urbanística no es poden fer trampes".

Finalment, la sentència també reflexa que "s'ha de tornar enrere amb l'interès autonòmic establert per Bauzá, tal i com ja havia advertit el PSIB-PSOE", ha dit Jaume Carbonero.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube