Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: “el 25 de maig tenim una gran oportunitat per aturar propostes de la dreta com la llei anti avortament”

PJ i CanoEl candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees proposa impulsar una directiva europea per la seguretat de les dones que freni l'alt índex de violència de gènere.

El candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Pere Joan Pons, ha defensat aquest matí a Santanyí la importància d'anar a votar el 25 de maig "per aturar propostes de la dreta com la llei anti avortament de Gallardón". Segons el socialista, és una llei que "mutila els drets de les dones per poder disposar del seu cos lliurement".

Pons ha explicat les propostes socialistes per Europa durant una visita al mercat setmanal de Santanyí amb la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, el president de la FSM, Rafel Oliver, i el portaveu dels Socialistes de Santanyí, Joan Sbert. "Impulsarem una directiva europea per la seguretat de les dones que freni l'alt índex de violència de gènere", ha avançat Pons.

A més a més, el candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu ha dit que farà feina per la reducció de la bretxa salarial donat que "les dones europees fan feina 59 dies a l'any de manera gratuïta". En aquest sentit, Pere Joan Pons ha dit que també treballarà per a que hi hagi més dones als consells d'administració i per ampliar el permís per maternitat als 18 mesos. Per cert, es tracta de dues propostes que el PP té bloquejades al Parlament Europeu.

Finalment, Pons ha destacat que "són propostes d'igualtat que han funcionat molt bé a Espanya amb governs socialistes i que s'han d'exportar a Europa perquè la dreta se les ha carregat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube