Imprimeix
PDF

Pedro Saura: “per compensar la insularitat de les Balears cal més pressupost i això passa per canviar l’Europa low cost que impulsa la dreta”

PJ i Saura Pere Joan Pons: "Volem estendre la insularitat a totes les propostes de la UE, perquè ja està previst a tots els documents de Lisboa".

El portaveu socialista d'Hisenda al Congrés dels Diputats, Pedro Saura, ha proposat avui horabaixa a Palma augmentar el pressupost que té la Unió Europea i així destinar recursos per compensar la insularitat. "Hem de canviar l'Europa low cost que impulsa la dreta i que es basa en no invertir en cap millora", ha dit Saura.

El socialista ha fet aquesta proposta durant un acte sectorial d'economia al que han assistit diputats, consellers, regidors i militants del PSIB-PSOE. Saura ha defensat que Balears és una regió "emprenedora, amb múscul empresarial i turístic, a la que convé una Comissió Europea amb un president socialdemòcrata".

En aquest sentit, Pedro Saura ha insistit en què a Balears ens convé que Martin Shulz sigui el president de la Comissió Europea perquè "suposarà un canvi que ajudi les exportacions de Balears".

A més a més, Saura ha proposat millorar la finançament per les empreses fent canvis al Banc Europeu d'Inversions, fer desaparèixer el secret bancari i acabar amb els paradisos fiscals perquè "això contribuirà a que els ciutadans de Balears i d'Espanya hagin de pagar menys imposts".

Per part seva, en candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, també ha apostat perquè es contempli la insularitat. "Volem estendre la insularitat a totes les propostes de la UE, perquè ja està previst a tots els documents de Lisboa", ha explicat Pons. Per aconseguir-ho, el candidat socialista ha exposat que es necessita que tots els països de la Unió amb illes facin una política de pressió, perquè "els fons socials europeus, els que són per la política agrària comú i per polítiques energètiques, han de contemplar la insularitat".

Finalment, Pere Joan Pons ha explicat que el debat econòmic avui també tracta el món turístic i per això proposa "impulsar el programa de turisme sènior perquè cal revitalitzar-lo i ha patit unes retallades considerables"

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube