Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons promou una iniciativa ciutadana europea per aturar les prospeccions petrolíferes

PJ IncaPere Joan Pons ha girat visita a la ciutat d'Inca on ha aprofitat per a difondre un missatge de canvi de política comuna europea en el tocant a matèria energètica que afavoreixi la progressiva implantació de les energies renovables.

D'aquesta manera es podrien acomplr dos objectius com són evitar l'encalentiment del planeta, i abaratir el cost de l'energia que està empenyent bona part del continent cap el concepte recentment encunyat de 'pobresa energètica".

Així el candidat socialista Pere Joan Pons ha afirmat a Inca "la necessitat de promoure energies renovables que ens facin menys dependents". Pons ha apuntat que "amb un augment del pes de les energies netes, s'aconseguiria un descens del 20% en les emissions de CO2".

El programa electoral del PSIB-PSOE per a les eleccions europees ha posat especial esment en la defensa dels recursos naturals com a béns públics, i és per això que se'n vol preservar l'explotació abusiva o poc respectuosa com el fracking o l'extracció d'hidrocarburs. En aquest punt, Pere Joan Pons ha anunciat que "a través de les plataformes europees adients he plantejat proposar una iniciativa ciutadana europea per aconseguir que s'aturin les prospeccions a Balears".

El PSIB insta el PP a donar la cara en el debat electoral d'IB3

La candidata del PP ha refusat participar en el primer debat televisat fet amb la resta de formacions rellevants que concorren a les Eleccions Europees de dia 25, i segons informacions aparegudes avui, estaria dubtant si accepta asseure's en el debat europeu que IB3 prepara per dilluns vinent. A aquest respecte la secretària general del PSIB, Francina Armengol ha volgut "instar el PP i Rosa Estaràs no tingui més por i que s'enfronti d'una vegada per totes amb la resta de candidats" en el format televisiu del pròxim dilluns, "ja que ens van rebutjar el cara a cara entre Estaràs i Pere Joan Pons" que el PSIB havia proposat. Armengol creu "imprescindible fer el debat sense absències per a una millor democràcia i per l'exigència de la ciutadania de poder contraposar els diferents programes polítics".

Armengol ha acompanyat avui el candidat socialista Pere Joan Pons en diversos actes electorals per Inca. Primer s'ha celebrat una trobada berenar amb diversos representants veïnals i d'associacions de gent gran de la localitat. Posteriorment la comitiva socialista ha visitat el mercat cobert i les parades situades pel centre d'Inca amb motiu del mercat setmanal. Finalment Armengol i Pons han col·laborat en la taula informativa electoral que l'Agrupació socialista d'Inca ha instal·lat a la Plaça d'Espanya de la localitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube