Imprimeix
PDF

Óscar López: “deman el vot per derrotar el masclisme, la superba i la prepotència de la dreta”

Europees SóllerEl secretari d'Organització del PSOE, Óscar López, ha visitat aquest matí Mallorca per demanar el vot "per derrotar el masclisme, la superba i la prepotència de la dreta". López ha participat a Sóller en una campanya de mobilització duta a terme a tot Espanya per presentar les 100 propostes socialistes per Europa.

Óscar López ha condemnat les paraules masclistes de Cañete assegurant que "hem vist que quan el candidat del PP llegeix ho fa malament però quan diu el que pensa ho fa pitjor perquè surt masclisme i prepotència en estat pur". En aquest sentit, López ha recordat que lluny de rebutjar les paraules del seu candidat, el PP les ha recolzades.

A més a més, el secretari d'Organització del PSOE ha exigit al número 2 de la llista del PP, Esteban González Pons, que expliqui dilluns al debat de TVE "els comptes bancaris que el seu partit té a Suïssa i el finançament irregular del PP durant 20 anys".

"González Pons, destacat dirigent del cas Gürtel, també ha d'aprofitar la seva visita a Mallorca per explicar perquè el seu partit té 11 comptes a Suïssa que encara no sabem de qui són", ha demanat Óscar López.

El secretari d'Organització socialista ha definit Balears com "el millor racó d'Europa", i ha llençat un missatge a tots aquells que pensen que les eleccions europees no són importants o que tots els polítics són iguals. "No és el mateix tenir 21.000M€ per ocupació juvenil que no tenir-los, no és el mateix combatre els paradisos fiscals que no combatre'ls, no és el mateix retallar que apostar per una economia d'esquerres", els ha dit.

Finalment, Óscar López, ha insistit en què l'austeritat imposada per Merkel ens ha afectat sobretot al sud d'Europa i per això "ens convé que canviï Europa i governi l'esquerra, per això deman el vot als ciutadans i ciutadanes de Balears".

Pere Joan Pons: "deman a la gent que s'impliqui, batalli i faci molta feina perquè les coses es poden canviar el 25 de maig"

Óscar López ha visitat Sóller acompanyat del candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Pere Joan Pons, i la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, entre d'altres dirigents i companys socialistes.

Per part seva el candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha instat a la gent "a que s'impliqui, que batalli i faci molta feina perquè les coses es poden canviar el 25 de maig". Pons ha explicat que avui els socialistes han tornat a sortir al carrer per parlar de tu a tu amb la gent i explicar les 100 principals propostes socialistes per Europa.

En aquest sentit, el candidat socialista ha dit que avui, tant a Esporles com a Sóller, la gent s'ha atracat per dir-li que necessitam aturar les polítiques de la dreta i tornar a una Europa que defensi les persones i no els bancs.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que les paraules masclistes de Cañete "ens donen un motiu més per lluitar contra la dreta rància que passa de les dones, dels drets i de les desigualtats".

Durant la seva visita a Sóller, Armengol ha explicat que avui "tornam al carrer a fer pedagogia i explicar la necessitat de votar els socialistes perquè les coses poden canviar". La socialista ha explicat que fa 10 anys que la dreta governa a Europa i "val la pena que totes les dones i els homes que des de fa molts anys defensam la igualtat real anem a votar dia 25".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube