Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons advoca per una política europea que consolidi les llibertats públiques

PJ Pons a la Fira del CaragolTot i la pluja d'aquest matí, la caravana electoral socialista ha visitat Sant Jordi i Sencelles, localitats que han celebrat sengles Fires, la del Cargol al llogaret palmesà, i les de Maig a Sencelles.

El candidat del PSIB-PSOE a la llista europea de la formació, Pere Joan Pons, ha aprofitat la jornada d'avui per a reblar el ferm compromís electoral socialista entorn de les llibertats públiques.

La dreta europea, i especialment espanyola ha empès en els darrers anys una política sistemàtica de retallades de les llibertats públiques en àmbits diversos com el de la circulació dels ciutadans, el dret a decidir de les dones sobre la seva vida sexual i reproductiva, o més recentment amb els anuncis de la necessitat de control de les xarxes socials o la laxitud de les polítiques de privacitat de les comunicacions a la xarxa d'ençà les evidències de l'espionatge massiu dels Estats Units a internet.

"Hi ha hagut un gran debat sobre els 'drets digitats', suscitat a ran de les revelacions del cas Snowden" ha afirmat Pere Joan Pons. "Nosaltres duïm un gran pla europeu de protecció de dades per a defensar els drets i els deures en relació a internet, per evitar que es puguin violar-les".

Pere Joan Pons també ha volgut aprofitar la jornada d'avui, just a una setmana de la celebració de les Eleccions Europees, per a fer una crida a la mobilització de l'electorat: "quedar-se a casa vol dir validar les polítiques de la dreta, de Merkel, de Rajoy i de Bauzá", ha afirmat Pons, que ha afegit que "si pensam que podem canviar les coses hem d'anar a votar, per que Europa es pot canviar".

Aquest horabaixa el candidat europeu del PSIB-PSOE visita les localitats de Santa Maria i Alaró on Pere Joan Pons prendrà un 'cafè per Europa' amb ciutadans per a explicar les principals propostes socialistes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube