Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama al Govern i al Consell de Mallorca mesures concretes contra el sexisme com a estratègia comercial a Mallorca

Sílvia CanoEl PSIB-PSOE exigeix al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca que prenguin mesures concretes i immediates contra el sexisme com a estratègia comercial a Mallorca. Arran dels vídeos de comerços que impulsen concursos sexuals denigrants, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, diu que "és inadmissible que els establiments turístics utilitzin el sexe i una imatge denigrant per les dones com un reclam per treure el màxim rèdit econòmic del seu negoci".

Per això, Cano reclama a Maria Salom que impulsi un Pla d'Igualtat des del Consell de Mallorca "que ha guardat al calaix durant tota la legislatura". En aquest sentit, la socialista insisteix en què "necessitam d'empreses socialment responsables i institucions fortes que garanteixin la igualtat i dignitat de les persones, i Salom no pot seguir immòbil en aquesta situació".

Pel que fa al Govern, el PSIB-PSOE demanarà a la consellera d'Afers Socials què en pensa i estudiarà la presentació d'una proposta que proposi l'eliminació d'aquestes pràctiques en l'oci turístic de les Illes perquè atempten contra la dignitat de les dones a més de suposar un delicte contra la salut pública.

A més a més, la secretària general dels Socialistes de Mallorca proposa la intervenció de la Conselleria de Salut en aquest assumpte, "perquè són uns fets que afavoreixen la transmissió sexual de malalties infeccioses, algunes potencialment greus".

De fet, aquesta mateixa setmana la Federació Socialista de Mallorca ja ha denunciat davant l'Institut Balear de la Dona un cartell sexista situat a un conegut hotel de Calvià i han obtengut una tímida resposta. "És necessària una col·laboració i aposta decidida entre totes les institucions per frenar aquestes iniciatives sexistes i denigrants cap a les dones", ha conclòs Sílvia Cano.

Finalment, el PSIB-PSOE demana la clausura dels locals que potencien aquestes pràctiques que evidencien la manca de control per part de l'Ajuntament de Calvià.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube