Imprimeix
PDF

Francina Armengol: ”Necessitem l’ajuda de tothom per a canviar les coses a Manacor i a Balears”

Foto Portocristo opt#1ANYPELCANVI A PORTOCRISTO Una trobada de simpatitzants i entitats de la comarca de Manacor ha estat la nova etapa de la gira #1anypelcanvi que Francina Armengol duu a terme per totes les Illes. La regidora socialista a Manacor Amanda Fernández ha obert el torn de paraula per a convidar els presents a "comunicar allò que no funciona a Manacor per a poder-ho millorar"

Portocristo, un dels nuclis costaners del municipi de Manacor ha allotjat una nova etapa de la campanya socialista #1anypelcanvi. Aquest acte ha estat el primer després de la consulta electoral a tota la militància socialista en la què Pedro Sánchez ha quedat proposat com a nou secretari general del PSOE.

La regidora socialista a l'Ajuntament de Manacor, Amanda Fernández, ha obert el torn de paraules, precisament referint-se a aquest fet i s'ha dirigit als presents per convidar-los a "ajudar-me a millorar Manacor, per que aquesta és la meva raó de ser com a regidora socialista".

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Sílvia Cano, ha dedicat la seva intervenció a criticar durament a la dreta que governa per que "retallen amb la crisi per excusa, per fer que la nostra societat sigui de pagament, i això els socialistes no ho podem acceptar". Cano ha afirmat que "els socialistes volem reprendre la sensibilitat a peu de carrer", en referència a la raó de ser dels actes inclosos dins de la campanya #1anypelcanvi. Per Cano, "nosaltres som alternativa i tenim un altre model de societat, en el qual les persones en són el centre, per a poder reconquerir espais públics".

Finalment la secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha refermat la idea de treball en grup per aconseguir fer canviar el model social de la dreta, i per això ha al•ludit al procés obert pel PSIB, amb la convocatòria de primàries per a triar candidata per a la presidència a la Comunitat: "jo us vull agrair sincerament la vostra participació en aquest procés, tant els qui em vau donar suport a mi com els qui vàreu votar Aina Calvo", ha confessat Armengol.

"Però en volem més" ha dir la dirigent socialista, en relació amb els nous processos de democràcia interna i transparència encetats en el si de la formació a nivell autonòmic i també estatal, "i per això ara us vull oferir la possibilitat de participar en la confecció del nostre programa electoral, a través de la Conferència Política".

Ha estat des d'aquest punt de vista de participació i transparència des del qual Armengol ha vinculat la palanca de canvi per a Manacor, amb la candidatura d'Amanda Fernández, i també a Balears: "em nego a pensar que no hi hagi res a fer, que no hi hagi res que no podem canviar, podeu tenir per segur que jo m'hi deixaré la pell per aquest canvi" ha dit Armengol, en el benentès de què "ens mereixem una societat millor que la que ens proposa el PP".

Francina Armengol ha acabat la seva intervenció a Portocristo apel•lant a un canvi per a "recuperar els drets i llibertats que ens estan llevant els governs de la dreta, i que tants anys ens havia costat assolir".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube