Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reafirma el seu compromís amb la plataforma “Al Molinar-Port Petit” durant una visita a l'exposició fotogràfica organitzada per l'entitat

Visita MolinarEl PSIB-PSOE s'ha compromès a seguir lluitant des de totes les institucions contra l'ampliació en més d'un 700% de l'actual Club Nàutic.

Els Socialistes de Palma han reafirmat avui el seu compromís amb la plataforma "Al Molinar, Port Petit" durant una visita a l'exposició fotogràfica organitzada per l'entitat. La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, la secretària general del PSOE Palma, Aina Calvo, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano i el portaveu socialista al Consell de Mallorca, Jaume Garau, han fet un recorregut per la història i la fisonomia del Molinar a través de les fotografies exposades, juntament amb altres càrrecs i dirigents socialistes.

En aquest sentit, els Socialistes de Palma insisteixen en què "la remodelació prevista per la zona no té cabuda perquè romp amb la fisonomia i la idiosincràsia d'un dels espais més emblemàtics de Ciutat".

Per això, el PSIB-PSOE s'ha compromès a seguir lluitant des de totes les institucions contra l'ampliació en més d'un 700% de l'actual Club Nàutic i a defensar una remodelació de les actuals instal·lacions que mantenguin el caràcter, la tradició i la integració d'aquest espai dins el tramat urbà i la morfologia del litoral del Molinar, que s'ha mantengut intacta durant els gairebé 100 anys de la seva existència.

Finalment, els i les socialistes han celebrat un sopar amb militants i simpatitzants de l'Agrupació Socialista Palma-Llevant on han pogut parlar del Congrés Extraordinari del PSOE celebrat el passat cap de setmana, de la nefasta gestió del batle Isern pel que fa a l'ampliació del Molinar i altres nombrosos fronts oberts que té la ciutat i de les propostes socialistes per aconseguir el canvi a Palma el maig del 2015.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube