Imprimeix
PDF

Armengol: “Governaré des del diàleg i cercant grans acords, just el que falta per solucionar el conflicte educatiu”

Francina Tertúlia ManacorLa Federació d'Associació de Veïnats de Manacor ha organitzat una tertúlia amb la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha pogut parlar amb els nombrosos assistents sobre els principals problemes de la societat manacorina i ha assegurat que "governaré des del diàleg i cercant grans acords, just el que falta per solucionar el conflicte educatiu i altres problemes que ha generat el Govern Bauzà pel seu autoritarisme i imposició".

La líder socialista ha destacat el seu compromís en "governar amb la participació de la societat civil, possibilitant que participi de les decisions i faci propostes". D'aquesta manera, assegura Armengol, "aconseguirem una sèrie de pactes d'Estat o grans acords sobre els problemes més greus de la nostra comunitat".

Respecte aquests grans acords, Francina Armengol ha anunciat que seran pels "temes cabdals de les illes: un gran pacte per l'educació i per blindar l'educació i la sanitat front les retallades, un gran acord per tenir un nou model productiu, un front comú per aconseguir el finançament que ens pertoca i un acord per la regeneració democràtica".

Pel que fa a les prioritats del futur govern socialista, Francina Armengol ha explicat que "prioritzarem els recursos a educació, sanitat i serveis socials", unes necessitats bàsiques i que han patit les retallades més fortes amb les polítiques de Bauzà i el PP.

Pel que fa als temes propis de Manacor, la socialista ha encoratjat a tots els assistents a "somiar junts el Manacor que volem", pel que ha animat a tots a participar en "l'elaboració del programa electoral socialista que s'està confeccionant d'una manera participativa, escoltant a tothom i recollint totes les aportacions a través de la Conferència Política".

Una de les primeres qüestions que s'han d'abordar a Manacor per Francina Armengol és "l'elaboració del pla general que dissenyi la ciutat que volen els manacorins i manacorines", a més d'altres temes cabdals com la sanitat, comprometent-se a que "Manacor disposi d'un metge 24 hores" i recordant que "si haguéssim seguit governant tindríem l'Hospital de Manacor reformat i en marxa el segon centre de salut, que ja vam deixar preparat l'anterior legislatura i que el PP ha aturat".

Respecte el tren fins Artà, Armengol ha defensat el transport públic i ha assegurat que "en la mesura de les possibilitats dels recursos existents, tornarem a impulsar el tren a més de pensar en altres solucions com una estació d'autobusos", al mateix temps que ha criticat al conseller Company per "renunciar a les inversions que ja estaven fermades i que venien de Madrid".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube