Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “D’aquí 8 mesos canviaran totes les polítiques en benefici dels ciutadans i ciutadanes de Balears”

Francina PalmaNordL'Agrupació Socialista Palma-Nord ha celebrat avui el seu 20 aniversari. Durant la trobada, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha avançat que d'aquí 8 mesos "canviaran totes les polítiques en benefici dels ciutadans i ciutadanes de Balears".

Armengol ha assegurat que vol una educació i sanitat públiques i de qualitat "perquè la gent ja no pot aguantar més". En aquest sentit, la candidata del PSIB-PSOE a presidir el Govern Balear, ha sentenciat que "avui hem tengut un exemple de prepotència que passa totes les línies vermelles perquè Bauzá ha decidit canviar la cara i mantenir les mateixes polítiques".

Per això, Francina Armengol ha reivindicat l'educació, sanitat i serveis socials que "són fruit dels més de 135 anys d'història del Partit Socialista i dels quals som hereus".

Finalment, la dirigent socialista ha encoratjat a tots els presents a fer feina porta a porta i carrer a carrer "per aconseguir el canvi que la gent ens demana al carrer per Palma, Mallorca i Balears".

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha indicat que "nosaltres no sacrificarem a les persones per sortir d'aquesta crisi". En aquest sentit, la socialista ha posat el referent de l'Agrupació Palma-Nord com a exemple de feina "a peu de barriada i traslladant la veu dels ciutadans a les institucions per solucionar els seus problemes i construir una Palma millor".

Sílvia Cano ha convidat a tothom que vulgui a participar a les assemblees obertes que farà la Federació Socialista de Mallorca des d'aquest mes d'octubre per formar, amb la participació de tothom, els programes electorals municipals. "Les petites victòries ciutadanes com la suspensió de l'aplicació del TIL i la retirada de la reforma de l'avortament ens ha d'animar a seguir fent feina i a guanyar les eleccions el 25 de maig", ha encoratjat la secretària general.

L'acte, celebrat a la Granja Escola Jovent de Sa Indioteria, també ha comptat amb la intervenció de la secretària general dels Socialistes de Palma, que ha posat en valor la tasca de la militància socialista com la peça clau del partit "per defensar porta a porta els drets i llibertats que ens estan llevant".

Finalment, Calvo ha assegurat que "esper que aquests 20 anys siguin el principi de molts més per seguir demostrant que la política és l'esforç de molta gent per a molta gent".

La part més emotiva de l'acte ha estat amb una entrega d'obsequis a les persones més importants d'aquests 20 anys d'història de l'agrupació socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube