Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “Vull arribar a la presidència del Govern amb un pacte educatiu definit amb solucions concretes pels pròxims 8 o 12 anys”

FAS debat CP AlcúdiaLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat aquest passat vespre en un debat obert a tota la ciutadania sobre educació a Alcúdia.

L'objectiu de la trobada ha estat recollir propostes per debatre en el marc de la Conferència Política, que és on es conformarà el programa electoral socialista per les eleccions de maig del 2015.

En aquest sentit, Armengol ha avançat que s'està dissenyant un programa "molt participat, que només inclogui propostes que siguem capaços de complir, i comptant amb l'opinió de tothom". Per això, la candidata socialista ha convidat a tota la ciutadania a dir la seva en el major procés de participació de Balears perquè "ens interessa l'opinió de tots els ciutadans i ciutadanes, tant dels que ens voten com dels que no".

Durant el debat sobre educació, Armengol ha avançat que vol arribar a la presidència del Govern Balear amb un pacte educatiu definit "amb solucions concretes pels pròxims 8 o 12 anys". Per aconseguir-ho, la dirigent socialista ha explicat que fa temps que es reuneix amb tota la comunitat educativa, amb qui també vol tenir pactades "mesures a curt termini perquè per primera vegada en quatre anys el pròxim curs escolar pugui tenir un començament normal".

A més a més, Francina Armengol ha exposat davant els assistents que un dels principals problemes del sistema educatiu impulsat pel PP és la manca de recursos, per la qual cosa s'ha compromès a "destinar més inversió a educació perquè això és igual a invertir en el futur de Balears i en competitivitat econòmica".

La secretària general del PSIB-PSOE ha insistit en la necessitat de millorar el finançament per educació ja que "Bauzá ha eliminat 120 milions d'euros del pressupost educatiu, ha retallat 1.000 places de mestres i ha augmentat les ràtios per aula".

Finalment, Francina Armengol ha defensat la necessitat de respectar l'autonomia dels centres "tenint en compte i recollint les diferents opinions del sector educatiu" i posar recursos per aplicar el coneixement d'altres llengües "de manera més pedagògica i menys agressiva".

Al debat també ha participat el portaveu del Grup Municipal Socialista d'Alcúdia, Pere Malondra, així com militants, simpatitzants i ciutadans i ciutadanes aliens al partit que han fet nombroses intervencions sobre la necessitat de millorar el sistema educatiu, de destinar-hi més recursos i de donar un impuls a la competitivitat econòmica de les Illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube