Imprimeix
PDF

Els Socialistes obren el partit a la participació ciutadana al carrer i a les xarxes

silvia cano assemblees obertes nov 2014Silvia Cano ha presentat les accions que desenvoluparan per fer l’escolta activa que servirà per elaborar els programes electorals.

La Convenció Municipal dels Socialistes de Mallorca es celebrarà el 21 de febrer i es debatran les aportacions recollides aquests mesos a les Assemblees Obertes i a través d’internet.

Silvia Cano, secretària general de la Federació dels Socialistes de Mallorca, i Juan Recasens, coordinador de la Convenció Municipal, han explicat en roda de premsa el nou funcionament que estan posant en marxa els socialistes per tal d’obrir el partit a la participació ciutadana al carrer i a les xarxes socials.

Cano ha posat com exemple d’aquesta obertura la celebració de primàries per elegir als candidats al Govern de les Illes Balears, al consells i als municipis de més de 20.000 habitant, en contraposició al que fa el PP que “els elegeix a porta tancada, tot el contrari del que demana la societat avui en dia i del camí que hem iniciat els socialistes”.

Aquesta “escolta activa” als municipi s’està duent a terme a través de “les Assemblees Obertes del PSOE, la Conferència Política del PSIB i la Convenció Municipal dels Socialistes de Mallorca” que es celebrarà el proper 21 de febrer després de tot un procés participatiu amb Assemblees Obertes que es celebraran als municipis on “escoltarem els problemes de la gent amb una metodologia horitzontal pel que convidam a tota la societat a participar”. Totes aquestes aportacions ciutadanes seran incloses als documents que serviran per elaborar els “projectes electorals del Consell de Mallorca i dels diferents municipis i que seran la base ideològica del futur que passarà pel rescat dels serveis públics, les persones i la democràcia local”.

A més de les Assembles Obertes amb presència física, Cano també ha explicat el funcionament de la web creada per tal de fer aportacions www.convenciomunicipal.conferenciapsib2015.org de manera que es faciliti la participació online amb el hashtag #tufasMallorca, al mateix temps que s’està treballant en la presència a les xarxes socials per poder recollir les idees de la societat per aconseguir “el canvi que necessita Mallorca perquè no podem soportar quatre anys més de polítiques del PP”.

jornada xarxes socials nov 2014

En aquest sentit, avui mateix el PSIB-PSOE ha celebrat una jornada de xarxes socials per tal de poder mantenir el contacte amb la societat també a través d’internet i escoltar les demandes ciutadanes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube