Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta els seus candidats per 'fer realitat el canvi segur que necessita Balears, Mallorca i els nostres pobles'

presentacio candidats psibAvui s'han fet oficials els noms dels candidats del Consell de Mallorca i dels municipis de més de 20.000 habitants on s'ha presentat una única candidatura al procés de primàries obert.

A menys de 200 dies per a les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques, el socialistes han tancat la primera etapa del procés de primàries del PSIB-PSOE de la que han sorgit els primers candidats oficials per a les eleccions de maig de 2015 que encapçala la candidatura de Francina Armengol a la presidència del Govern de les Illes Balears, que es va formalitzar després del procés engegat a l'abril d'enguany.

A 5 municipis de més de 20.000 habitants i a la candidatura del Consell Insular de Mallorca només hi ha hagut candidatures úniques, pel que aquestes són ja candidatures oficials sense necessitat d'esperar a 30 de novembre en què es celebraran les votacions de primàries.

Acompanyats de Francina Armengol, avui s'han presentat els candidats del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i a les batlies de Calvià, Alfonso Rodríguez; Inca, Virgili Moreno; Manacor, Amanda Fernàndez; Marratxí, Miquel Cabot; i Alcúdia, Pere Malondra. Tot un conjunt de persones que es presenten a les eleccions amb la voluntat de «fer realitat el canvi segur que necessita Balears, Mallorca i els nostres pobles».

«Són nous temps i hem de fer política d'una altra manera», ha assegurat Armengol i ha afegit que «nosaltres ja hem començat a fer aquest canvi des de dins per aconseguir més participació i més democràcia», posant com exemple el compliment dels seus compromisos des de que va accedir a la Secretaria General com són «la celebració de primàries obertes per elegir els candidats a la presidència del Govern, als consells insulars i als municipis de més de 20.000 habitants», i «treballar intensament en l'elaboració d'un programa electoral obert en el que pot participar tota la societat dins el procés de la Conferència Política del febrer del 2015». “Proposam un canvi segur des de propostes creïbles amb la gent i per a la gent d’aquestes illes”, ha afegit Armengol.

Francina Armengol ha insistit en què «després d'aquesta legislatura tan complicada, és el moment de canviar el rumb de les illes» i aquest canvi de rumb «el farem amb la gent, escoltant les seves necessitats, des del diàleg, amb l'objectiu clar d'acabar amb les desigualtats socials que no han aturat de créixer i amb la intenció de recuperar tots aquells drets perduts per les polítiques de la dreta», al mateix temps que «treballarem per fer possible un canvi de model econòmic que generi ocupació de qualitat i dinamitzi la nostra economia local».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube