Imprimeix
PDF

Francina Armengol i Francesc Miralles uneixen forces per aconseguir el canvi social que necessiten les Illes Balears

Armengol i MirallesFrancina Armengol s'ha reunit avui amb Francesc Miralles, candidat socialista al Consell de Mallorca, per traçar línies de treball per tal d'arribar a resoldre les necessitats actuals de la gent.

Armengol ha destacat de Miralles que és un candidat que aporta "il·lusió, preparació i creença en la institució i en els interessos generals de la ciutadania mallorquina".

A més, Armengol ha anunciat que centren l'eix de feina en "el problema econòmic, d'atur i de pobresa que pateixen molts de ciutadans de les illes". Unes tasques que ja iniciaran aquesta mateixa setmana fent "visites territorials i de treball".

Per la seva banda, Francesc Miralles ha criticat els pressuposts del Consell de Mallorca ja que "han deixat adormida la institució" ha dit. Miralles ha apostat fermament per què el Consell ajudi a "les més de mil persones que dormen al carrer" i a la ciutadania que té problemes econòmics.

Tots dos candidats han unificat agendes per tal de fer feina de manera conjunta i poder donar als ciutadans "el canvi social que necessiten Mallorca i les Illes Balears".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube