Imprimeix
PDF

Juli Dalmau serà el candidat del PSIB-PSOE a la batlia d'Esporles

Presentació candidat Esporles 26-11-14Juli Dalmau ha estat proclamat oficialment aquest passat vespre candidat dels Socialistes d'Esporles a la batlia del municipi, després de ser ratificat fa unes setmanes pels i les militants de l'Agrupació.

Durant l'acte, ha estat acompanyat per la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, qui ha destacat que "hem triat les nostres candidatures com mai ho hem fet i la següent passa és que tothom participi en el nostre programa electoral, que és obert".

Armengol ha defensat que, a menys de 200 dies per les eleccions, "necessitam un canvi polític que representam i que passa pel Partit Socialista, per defensar als que no tenen veu". En aquest sentit, la candidata socialista per Balears ha convidat a tota la ciutadania a participar i elaborar el projecte socialista "tant si ens votaran com si no perquè vull governar per a tothom".

Sobre el candidat d'Esporles, Armengol ha destacat que és "d'aquelles persones joves que estan absolutament compromeses amb el present i el futur, sense oblidar d'on ve". Una opinió compartida per la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, qui ha recordat la gran tasca duita a terme per Dalmau com a portaveu socialista a l'Ajuntament d'Esporles durant aquesta legislatura, sobretot en defensa de l'educació pública i la igualtat d'oportunitats.

"Vivim un temps de canvi que passa per en Juli Dalmau a Esporles, en Francesc Miralles a Mallorca i na Francina Armengol a Balears" ha encoratjat Cano.

Per part seva, Juli Dalmau, ha avançat que "des d'avui em deixaré la pell per aconseguir un canvi segur a Esporles, Mallorca i Balears". El socialista ha insistit en què també al municipi tothom que vulgui pot aportar les seves idees per dissenyar conjuntament el programa electoral municipal, remarcant que "la política és posar idees al servei de la ciutadania i que tothom es pugui beneficiar dels recursos públics".

Sobre el seu projecte pel municipi, Dalmau ha detallat que si té oportunitat de ser batle, "faré feina per un poble més net i ordenat, exprimiré els pressuposts per ajudar al màxim a qui més ho necessita i obriré les portes de l'Ajuntament a la ciutadania".

Finalment, Dalmau ha apuntat que "hem de fer feina en el turisme i la cultura d'Esporles per impulsar el creixement econòmic local". El candidat socialista és regidor i portaveu del PSIB-PSOE a l'Ajuntament i també secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube