Imprimeix
PDF

José Hila és elegit candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Palma

FAS Hila i MirallesJosé Hila serà el candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Palma. El socialista ha obtengut el suport del 63% de la militància, front el 35% de l'altre candidat, Ramon Socías.

Durant una compareixença davant militants i simpatitzants, Hila ha anunciat que a partir d'avui "Ciutat Rodríguez s'està acabant perquè arriba la Palma socialista". El candidat ha avançat que des d'ara farà feina per recuperar la ciutat, retornar l'esperança a la ciutadania i acabar amb la desigualtat i la injustícia.

En aquest sentit, José Hila ha insistit en què "faré feina per sortir de la crisi però amb la condició de no deixar a ningú enrere". Per això, el candidat socialista ha remarcat que sortirà al carrer per estar amb la gent, conèixer les seves necessitats i tenir una ciutat millor i amb més esperança".

Finalment, Hila ha apuntat que la jornada de primàries celebrada avui pel PSIB-PSOE "ens dóna força per plantar cara i aconseguir la batlia, acaba de començar el compte enrere del PP a Palma".

Per part seva, l'altre candidat, Ramon Socías, ha lloat la tasca d'Hila de qui ha assegurat "és el futur batle de Palma". A més a més, també ha encoratjat al ja proclamat candidat a Palma a "fer feina i que el seu missatge arribi a tota la ciutadania igual que ha arribat a la majoria de la militància de Palma".

Tal com ha explicat el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Ramon, José Hila ha obtengut 334 vots mentre que Ramon Socías n'ha aconseguit 185, amb un 71% de participació.

Miquel Ramon ha defensat el procés de primàries assegurant que "els socialistes en sabem perquè hem aconseguit fer un procés transparent, amb debat, tranquil i seriós".

A més a més, el secretari d'Organització ha argumentat que "a diferència d'altres formacions, deixam que tothom es presenti i tampoc ens fem trampes al solitari, amb la qual cosa hem aconseguit un procés exemplar".

A la proclamació de José Hila com a candidat socialista a Cort també han assistit la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern Balear, el candidat al Consell de Mallorca, Francesc Miralles i la secretària general dels Socialistes de Palma, Aina Calvo, entre molts d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube