Imprimeix
PDF

Marga Portells es presenta com “el canvi segur” per Muro

Miralles Portells i FASL'actual portaveu del Grup Municipal Socialista de Muro, Marga Portells, s'ha presentat avui com a candidata del PSIB-PSOE a la batlia del municipi. Ho ha fet acompanyada de la candidata socialista al Govern, Francina Armengol, qui ha assegurat que "Marga és una persona jove, valenta, honesta i compromesa per la qual me deixaré la pell per què sigui batlessa de Muro".

Portells representa una candidatura renovada, i és mostra que "els socialistes estam preparats per governar, però volem sentir el que té a dir la gent per aconseguir un programa compartit amb el que fer el canvi segur que tant necessita la nostra terra", ha remarcat Armengol.

En aquest sentit, la candidata socialista al Govern Balear ha avançat que el PSIB-PSOE segueix fent feina intensament per escoltar a tothom. "Vull que participeu en el nostre projecte de canvi tant si ens pensau votar com si no, perquè vull governar per a tothom", ha avançat Armengol.

Pel que fa al conflicte educatiu, àmbit que ha ocupat la gran majoria de les qüestions dels assistents, Armengol ha apostat per aconseguir un gran pacte educatiu abans de les eleccions de maig "per tal de prendre decisions ràpides des del moment que poguem governar i poder tenir així un proper inici de curs normal".

A més a més, Francina Armengol ha defensat que és ara quan la gent té l'oportunitat de decidir. "La política es fa des del diàleg i ni jo, ni Francesc Miralles ni Marga Portells governarem des de l'imposició, que és el que ha fet el PP aquests 4 anys", ha criticat la socialista.

Una nova manera de governar compartida pel candidat socialista al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, qui ha insistit en què la ciutadania reclama una nova política més sincera, més transparent "i els socialistes l'hem començat a fer per protagonitzar el canvi amb l'ajuda de tothom".

El candidat al Consell de Mallorca ha denunciat que precisament la institució que gestiona els serveis socials d'aquesta illa ha desaparegut en un moment en el que les necessitats han augmentat considerablement. "Maria Salom no ha fet absolutament res en quatre anys, amb la qual cosa la meva primera tasca com a president serà posar el Consell en marxa".

Finalment, la nova candidata socialista a la batlia de Muro, Marga Portells, ha explicat que serà la cap de llista del PSIB-PSOE per "fer feina per tots els murers i mureres, perquè vull millorar el poble".

Portells s'ha mostrat favorable a fomentar la participació ciutadana a les institucions. "Els polítics hem de ser propers a la gent i donar facilitats per què la gent pugui participar i decidir el que vol, i per això procuraré fer feina sempre en grup", ha argumentat la candi

FAS Muro 04-12-14

data soci

Per acabar, Marga Portells ha recordat que "queden menys de 200 dies per un canvi segur que ha de ser realitat des del diàleg i la llibertat".alista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube