Imprimeix
PDF

Els socialistes es preparen per fer una campanya amb la que dur el «canvi segur a Balears»

formacio electoral des 2014Rafael Simancas ha explicat que les «prioritats dels socialistes són una transició econòmica per tenir bons llocs de feina, una reforma constitucional per garantir els drets i una política neta i participativa».

Els Socialistes de Mallorca han organitzat una jornada de formació electoral amb Rafael Simancas, membre del Comitè Federal del PSOE, i Cosme Bonet, coordinador del Comitè Electoral de Mallorca, amb la participació dels membres dels comitès electorals de Balears, Mallorca i dels municipis de més de 20.000 habitants per tal de fer una campanya amb la que dur el «canvi segur a Balears».

Aquest canvi segur que volen els socialistes el reclama també la ciutadania perquè «la gent ho està passant molt malament perquè la dreta ha aprofitat la crisi per restar drets i llibertats». Front aquesta situació que denuncia Simancas, «el PP no ho pot solucionar pequè ha creat el problema» i «tampoc ho podel solucionar els populismes perquè estan per esplaiar-se, però no per donar solucions».

Rafael Simancas ha explicat que les prioritats dels socialistes van en tres línies: «una transició econòmica per tenir bons llocs de feina, perquè no basta crear ocupació, sinó que han de ser llocs de feina de qualitat perquè no pot ser que un terç dels assalariats cobrin menys de 645 euros al mes»; fer també «una reforma constitucional per garantir drets com la sanitat o l'atenció a la dependència, a més de plantejar una reforma federal que faci que l'Estat sigui més funcional»; i plantejar «una política neta i participativa amb menys aforaments i un clar no a les portes giratòries».

Per la seva banda, Cosme Bonet ha assegurat que «hem posat en marxa la maquinària electoral perquè volem estar al carrer i al costat de la gent, pel que hem obert un procés molt participatiu que inclou la Conferència Política per escoltar el que necessita la ciutadania».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube