Imprimeix
PDF

Toni Marí serà el candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Puigpunyent

Presentació candidat PuigpunyentEl PSIB-PSOE ha presentat a Toni Marí com a candidat socialista a la batlia de Puigpunyent.

En un Casal de Cultura ple de gom a gom, el socialista ha estat acompanyat pel candidat del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, qui ha definit a Marí com a "un gran candidat amb el qual segur que podrem fer grans projectes pel municipi i per Mallorca".

Durant l'acte, Miralles ha defensat que "vull el Consell de Mallorca que apostava per la Serra com a Patrimoni de la Humanitat i no el d'ara, que només és conegut per importar fems d'Europa", en referència a Puigpunyent com un dels llocs més emblemàtics de la Serra.

A més a més, Miralles ha convidat a tothom a "participar per elaborar un projecte positiu per Mallorca, el qual tengui en compte tots els Ajuntaments". Per això, el candidat al Consell de Mallorca ha defensat que vol un programa compartit amb la ciutadania "perquè som aquí per governar per tots els ciutadans i ciutadanes, ja que som un més de vosaltres".

Finalment, Francesc Miralles ha avançat que governarà des de la transparència i ha apostat per "la implicació de la gent en lo públic i en el que es fa des de les institucions, perquè la eina per canviar les dificultats que s'estan patint és la política".

Per part seva, Toni Marí ha assegurat que es presenta "perquè me sent preparat i crec que és el moment de guanyar Puigpunyent". En aquest sentit, el candidat a la batlia ha insistit en què vol guanyar per representar una majoria progressista per fer moltes coses pel poble.

Marí compta amb una àmplia experiència municipal. Duu 8 anys com a regidor de l'equip de govern municipal i ara dóna una passa endavant "perquè m'agrada molt Puigpunyent i tot el que l'envolta".

A donar-li suport, a més de Francesc Miralles també han assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, el secretari general dels Socialistes de Puigpunyent, Jesús Esteban, el secretari d'organització de la FSM, Miquel Ramon i molts companys i companyes que han omplert el Casal de Cultura del municipi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube