Imprimeix
PDF

Pedro Sànchez reunirà a unes mil persones a Palma

Pedro Sánchez webEl secretari general del PSOE participarà a la festa de cap d'any dels Socialistes de Mallorca amb Francina Armengol, Francesc Miralles i José Hila.

El proper divendres 19 de desembre, els Socialistes de Mallorca celebren el seu tradicional sopar de Nadal, però enguany ho fan d'una manera diferent. Fugint del format clàssic i aprofitant la visita de Pedro Sànchez, secretari general del PSOE, organitzen una gran festa de cap d'any en la que Sànchez, Armengol, Miralles i Hila conversaran amb els assistents.

Així, a més de Francina Armengol, candidata a la presidència del Govern, Francesc Miralles, candidat a la presidència del Consell de Mallorca, i José Hila, candidat a la batlia de Palma, es preveu que unes mil persones, entre militants i simpatitzants, assisteixin al Poble Espanyol a parlar i escoltar amb els lider socialistes.

Els socialistes tanquen amb aquest gran acte unes setmanes intenses de feina i contacte amb la ciutadania basades en les visites de Francina Armengol a diferents pobles i ciutats i la celebració de trobades, emmarcades dins el procés preparatori de la Conferència Política, amb les que han recollit les opinions i aportacions de la gent en multitud de temes diferents per tal de millorar i enriquir el que serà el programa electoral del PSIB-PSOE per maig de 2015.

En la que serà la primera visita a Mallorca des de la seva elecció com a secretari general del PSOE, Pedro Sànchez també participarà al Fòrum Radio Mallorca on serà interpel·lat per les preguntes dels assistents entre els que hi ha representants de tots els sectors econòmics i socials de la societat balear.

Durant la resta del temps que passarà Sànchez a Mallorca, també està previst que mantingui reunions amb diferents col·lectius i representants de distints sectors que han sol·licitat poder tenir contacte amb el líder socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube