Imprimeix
PDF

Francesc Miralles ofereix un projecte comú per Mallorca “perquè hi ha molt per fer i el Consell no pot seguir aturat”

Miralles a Son Servera 18-12-14El candidat del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, continua la seva ronda de visites a tots els municipis de l'illa per conèixer les necessitats de cada indret i per reivindicar el paper del Consell com a institució.

Aquest vespre ha estat el torn de Son Servera, on els socialistes han inaugurat la nova seu. Allà, Miralles ha reivindicat la necessitat de tirar endavant un projecte comú per Mallorca "perquè hi ha molt per fer i el Consell no pot seguir aturat".

En aquest sentit, el candidat socialista ha criticat que mentre el Consell és l'encarregat de gestionar els serveis socials, "a la vegada és la institució que menys presència i activisme ha tengut aquesta legislatura". Una situació que Miralles atribueix a l'estratègia del PP de "debilitar allò públic perquè acabin guanyant els pocs de sempre".

Contra això, Francesc Miralles ha insistit en la necessitat de comptar amb un Consell de Mallorca fort i la manera d'aconseguir-ho, ha dit, és "trepitjar el carrer, obrir les portes, ser transparent, deixar participar a la gent i sobretot governar des de l'honestedat i la responsabilitat, cosa que ja estam fent els i les socialistes".

El projecte comú que ofereix Miralles es centra en atendre les necessitats bàsiques dels mallorquins i mallorquines, però també en impulsar el paper de col•laboració amb els Ajuntaments que hauria de tenir el Consell. "Hem d'oferir un marc de col•laboració als ajuntaments, cosa que no s'ha fet aquests quatre anys", ha denunciat el candidat socialista.

A més a més, Francesc Miralles ha volgut deixar clar que els i les socialistes "no som el mateix que el PP, perquè nosaltres anam sempre amb la mà oberta oferint pacte, consens i diàleg".

Nova Casa del Poble a Son Servera

Pel que fa a l'obertura de la nova Casa del Poble dels Socialistes de Son Servera, Miralles ha celebrat que "és un gran exemple de l'apropament cap a la ciutadania que està fent el Partit Socialista", i ha animat a l'Agrupació Local a "tenir un Ajuntament de Son Servera fort per plantejar millors condicions pels nostres veïnats i veïnades".

La Casa del Poble de Son Servera estarà oberta a tota la ciutadania per atendre les seves necessitats, propostes i idees. De fet, segons ha explicat la secretària general, Natalia Troya, s'oferirà un servei d'assessoria laboral gratuït i altres activitats per la ciutadania.

A la inauguració també ha assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, qui ha assegurat que "en el 2015 s'obre una finestra al futur per consolidar un govern socialista Son Servera i retornar l'esperança a la gent".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube