Imprimeix
PDF

Iniciam les assemblees locals a Mallorca per elegir els delegats per la Conferència Política i la Convenció Municipal

AE Palma PonentEl PSIB-PSOE ha iniciat aquests dies les assemblees locals a Mallorca per elegir els delegats i delegades que representaran a la militància a l'hora de votar els documents marc de la Conferència Política, que es celebrarà el 7 i 8 de febrer a Palma.

D'aquesta trobada sortiran les línies mestres del projecte socialista per a Balears, després de mesos de reunions i trobades amb militants, simpatitzants, ciutadans aliens al partit i entitats de distints àmbits, i que hauran de ser votades i si escau, esmenades, pels delegats i delegades que s'estan triant a les distintes agrupacions socialistes.

En aquest sentit, ja tenen elegits els seus delegats i delegades els socialistes de Marratxí, Santanyí, Sóller, Maria de la Salut, Alcúdia, Ses Salines, Esporles i Palma. En les properes setmanes hi ha programades 40 assemblees locals perquè els municipis que resten elegeixin la seva representació.

Aquestes trobades també elegiran els delegats i delegades per la Convenció Municipal dels Socialistes de Mallorca, que es celebrarà el proper 21 de febrer per definir el programa electoral municipal i pel Consell de Mallorca.

En definitiva, un procés de participació sense precedents en el PSIB-PSOE i que és obert a tota la ciutadania que vol fer realitat un canvi segur necessari a les Illes i a Mallorca. En ambdós conclaves també participaran, com a novetat, persones de la societat civil i associacions que tendran veu i vot per decidir els documents finals que seran la base del canvi segur a Mallorca i Balears.

 

AE SantanyíAE Maria de la Salut

AE Marratxí

 

 

AE Palma Llevant

AE Ses Salines

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube