Imprimeix
PDF

Pepa Ramis serà la candidata del PSIB-PSOE a la batlia de Binissalem amb l’objectiu d'arreglar “el forat econòmic de més de 9 milions d’euros que deixa el PP”

FAs Ramis i MirallesPepa Ramis serà la candidata del PSIB-PSOE a la batlia de Binissalem en les properes eleccions municipals. La socialista ha celebrat la seva presentació en un local ple de veïnats i veïnades que s'han acostat per donar-li el seu suport, entre els quals hi ha estat la candidata socialista a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, i el candidat al Consell de Mallorca, Francesc Miralles.

Armengol ha defensat que "me deixaré la pell perquè na Pepa sigui la pròxima batlessa de Binissalem", i ha manifestat que la candidata té tot el suport del Partit Socialista per aconseguir un canvi a un poble que el necessita més que mai.

Durant l'acte, Armengol ha assegurat que en aquesta legislatura "el PP ha pres decisions que han empitjorat molt la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes" i, per canviar-ho, "el poder de decisió més gran que tenim són les urnes i el 24 de maig hem de demostrar que aquesta terra no està per imposicions ni retallades".

Per part seva, el candidat al Consell, Francesc Miralles, ha criticat que "hem tengut la institució insular 4 anys aturada", i per això ha defensat que "ara és l'hora d'aconseguir un projecte per la Mallorca que volem d'aquí 25 anys, perquè els nostres fills i filles tenguin una illa millor".

Pel que fa a Binissalem, Pepa Ramis ha avançat que es presenta amb la prioritat "d'arreglar el caos econòmic que té l'Ajuntament". En aquest sentit, la candidata socialista ha denunciat que el consistori compta amb 9 milions d'euros de deute, "un forat que s'ha multiplicat per 4 en els darrers anys deixant l'Ajuntament més endeutat que mai".

A més d'això, Ramis ha manifestat el seu compromís clar "d'intentar estudiar totes les possibilitats reals d'impugnar tot el procés de privatització de la xarxa d'aigua i clavegueram".

Són dos compromisos que segons Ramis, "formen part d'un projecte participat que parteix de la gent que vol una alternativa dins Binissalem",

Finalment, Pepa Ramis ha remarcat que "estam dissenyant un model de poble que sigui més modern i que a la vegada aposti per la dinamització i l'economia local i pels joves, que estan deixats de banda". Ramis és l'actual portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Binissalem i secretària general de l'agrupació local.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube