Imprimeix
PDF

Francesc Miralles: “Els socialistes creim en la lluita contra les desigualtats socials que la crisi i la inacció del Consell de Mallorca han agreujat”

Miralles trobada igualtat 04-02-15El candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha celebrat una trobada amb entitats feministes per presentar les propostes socialistes en matèria d'igualtat.

L'objectiu ha estat recollir les aportacions d'aquestes associacions per debatre-les aquest cap de setmana a la Conferència Política, des d'on sortirà la base pel programa electoral socialista. En aquest sentit, Miralles ha defensat que "volem incidir en les polítiques d'igualtat perquè els socialistes creim en la lluita contra les desigualtats socials des de totes les vessants: laborals, violència de gènere, drets i llibertats, etc".

Per això, la trobada d'avui ha de servir "per centrar-mos en com afrontar les desigualtats d'aquesta societat que la crisi i la inacció del Consell de Mallorca han agreujat", ha criticat Miralles.

De fet, la política d'igualtat ha desaparegut de la institució, amb l'eliminació de la direcció insular d'igualtat, fet pel qual el candidat socialista ha remarcat que "la democràcia serà vertadera quan ataquem les desigualtats entre tots i totes".

A la trobada ha estat oberta a tota la ciutadania i a les entitats, que han fet les seves aportacions per un document marc que es debatrà i s'aprovarà a la Conferència Política del PSIB-PSOE d'aquest cap de setmana.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha exposat les idees que proposen els socialistes en una trobada que s'ha celebrat al Casal de Dones de Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube