Imprimeix
PDF

Francesc Miralles: “El canvi que volem fer a Mallorca no només és cosa dels partits polítics, les entitats hi tenen molt a dir”

Miralles i Hila a jornada entitatsEls Socialistes de Mallorca han celebrat avui horabaixa una jornada participativa amb entitats socials, culturals i juvenils per recollir les seves propostes de cara a la Convenció Municipal del 21 de febrer, d'on sortiran les bases programàtiques pel Consell de Mallorca i els municipis.

En la trobada ha participat el candidat del PSIB-PSOE al Consell, Francesc Miralles, qui ha apuntat que aquesta trobada "vol marcar la nova manera de fer política que impulsarem els socialistes des de la institució insular".

En aquest sentit, Miralles ha explicat que l'objectiu és "donar veu als ciutadans i ciutadanes a través de les associacions perquè el canvi que volem fer a Mallorca no només és cosa dels partits polítics, les entitats hi tenen molt a dir".

A la jornada també ha participat el candidat socialista a la batlia de Palma, José Hila, que ha reivindicat l'intercanvi d'idees amb el teixit associatiu "per conèixer d'aprop les seves necessitats i cercar solucions entre tots per incorporar al programa electoral".

Precisament, Hila ha remarcat que els socialistes "volem fer un programa electoral participatiu i que solucioni problemes, amb propostes que es puguin dur a terme".

A la trobada, a més dels candidats socialistes, han participat una trentena d'entitats i associacions relacionades amb l'àmbit de la cultura, el benestar social i la joventut. El PSIB-PSOE ha recollit a mode d'assemblea oberta les propostes que aquestes organitzacions han volgut posar damunt la taula i que el proper dissabte 21 de febrer es debatran a la Convenció Municipal dels Socialistes de Mallorca per ser incloses o no al document marc que marcarà el full de ruta socialista per a les properes eleccions insulars i municipals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube