Imprimeix
PDF

Francesc Miralles: “Els que fan creure que tenim els pressuposts més socials són els mateixos que no han creat cap plaça nova per a persones dependents”

Miralles reunió Benestar Social 16-02-15El candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha mantengut avui horabaixa una trobada amb els responsables socialistes de Benestar Social a les distintes institucions per tal d'elaborar propostes de cara al programa electoral insular.

Durant la trobada, Miralles ha explicat que vol "un Consell que prioritzi les famílies que queden sense habitatges a causa dels desnonaments, els infants víctimes de la pobresa infantil i als majors, fent possible l'accés als Centres de Dia, residències o a les ajudes de la Llei de la Dependència". El candidat socialista ho ha fet en referència a la situació actual, en la qual, segons les dades dels experts, no deixa de créixer la desigualtat i el risc d'exclusió social a Mallorca.

En aquest sentit, Miralles ha criticat que "els que fan creure que tenim els pressuposts més socials són els mateixos que no han creat cap plaça nova per a persones dependents", i ha denunciat que "les demandes d'ajuda als serveis socials han crescut més que el seu pressupost".

A més a més, el candidat socialista ha insistit en què en tota la legislatura Maria Salom "no ha fet ni una sola inversió en residències ni en centres de menors, a més de frenar la llei de dependència, que els socialistes tornarem a impulsar".

Per això, Miralles s'ha compromès a impulsar un vertader "canvi segur" a la institució insular perquè es pugui sortir de la crisi sense que hi hagi "rics i pobres i per tenir una Mallorca més justa i més igualitària".

Finalment, el candidat a la presidència de la institució insular ha afegit que "la institució que gestiona els serveis socials de Mallorca es tornarà a posar en marxa i la recuperarem del segrest al que ha estat sotmès per Maria Salom".

A la reunió, emmarcada dins les trobades sectorials que manté gairebé setmanalment Francesc Miralles, han participat la diputada Conxa Obrador, el conseller Jaume Garau, la secretària d'Igualtat dels Socialistes de Mallorca, Marta de Teba, i les regidores responsables de benestar social en els municipis on el PSIB-PSOE governa o forma part de l'equip de govern municipal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube