Imprimeix
PDF

Miralles es compromet a posar en marxa un Pla de xoc contra la pobresa de Mallorca en els primers 90 dies de govern

Miralles trobada serveis socialsEl candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha avançat que posarà en marxa un pla contra la pobresa de Mallorca en els tres primers mesos de legislatura. Ho ha anunciat durant una trobada amb col·laboradors en polítiques socials per concretar les propostes electorals en matèria de benestar social partint de la base ideològica aprovada a la Convenció Municipal.

Miralles ha criticat que el Consell de Mallorca "ha estat passiu amb les dificultats socials en un moment en què el risc de pobresa supera el 30%". Per això, el candidat socialista veu necessari "atacar de front els problemes d'un col·lectiu que ho passa malament, especialment si són menors".

A més de l'impuls d'un pla de xoc contra la pobresa, especialment la infantil, Miralles ha apuntat que els socialistes també garantiran que es puguin fer les tres menjades diàries.

Es tracta d'una tasca que es farà tenint en compte els professional que treballen des del sector públic, el privat, i el tercer sector "perquè és necessari posar en valor la seva feina donat que treballen amb una cosa que és complicada: el patiment de les persones".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube