Imprimeix
PDF

Les candidates socialistes es comprometen a que la lluita per la igualtat sigui una prioritat dels propers governs del canvi

dones candidates 2015 decaleg

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears ha presentat el decàleg per la igualtat i ha proposat destinar un «40% de les polítiques d'ocupació específicament a les dones que són les que tenen més problemes d'atur i de precarietat laboral».

El PSIB-PSOE es presenta a les properes eleccions amb més dones que mai al capdavant de les llistes municipals, insulars i autonòmica, on Francina Armengol té possibilitats de convertir-se en la primera presidenta de les Illes Balears. A dies de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, els i les socialistes demostren amb fets el seu compromís en la lluita per la igualtat, una lluita que marcaran com a prioritària en l'acció dels propers governs del canvi que sorgiran després del 24 de maig.

Francina Armengol s'ha mostrat molt il·lusionada de que enguany sigui una major proporció de dones les que, en aquestes comicis, defensi els «projectes socialistes de futur on la igualtat serà un pilar clau» i ho han reafirmat presentant un decàleg per la igualtat que recull les mesures concretes per aconseguir la igualtat real entre dones i homes.

La socialista ha destacat alguna d'aquestes propostes com «destinar un 40% de les polítiques d'ocupació específicament a les dones, que són les que pateixen més problemes d'atur i de precarietat laboral», el que ho demostra que «amb el mateix lloc de feina que un home, una dona cobra el 17,7% menys». Així, Armengol també ha proposat oferir «incentius per dones en situació familiar monoparental i amb fills al seu càrrec», situacions que necessiten el suport públic, i reprendre amb força la «lluita contra la violència de gènere».

Francina Armengol ha estat acompanyada per Pepa Ramis, Binissalem; Bea Gamundí, Santa Margalida; Rosa Maria Bestard, Campanet; Joana Maria Coll, Selva; Maria Galmés, Sant Llorenç des Cardassar; Amanda Fernàndez, Manacor; Natalia Troya, Son Servera; Catalina Cladera, Sa Pobla; Maria Antònia Mulet, Algaida; Catalina Munar, Lloret; Margalida Portells, Muro; i Aina Munar, Alaró.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube