Imprimeix
PDF

Francina Armengol presenta a Natalia Troya com “la persona que pot seguir implantant les polítiques que beneficien als ciutadans de Son Servera”

Son Servera1Els socialistes de Son Servera han aprofitat el Dia de la Dona Treballadora per presentar a Natalia Troya com a candidata del PSIB-PSOE a la batlia del municipi. A l'acte, ha assistit per donar suport la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha definit a Troya com "la persona que pot seguir implantant les polítiques que beneficien als ciutadans i ciutadanes de Son Servera de forma magnífica".

En aquest sentit, Armengol ha destacat l'experiència de Troya com a regidora socialista els darrers 8 anys dins l'equip de govern municipal. Un equip que per Armengol "ha fet una dedicació intensa per les polítiques socials i pels drets de la ciutadania, suplint el que no ha fet per Son Servera ni Maria Salom ni José Ramón Bauzá".

En el marc del Dia de la Dona, Armengol ha lamentat que a dia d'avui les dones segueixin cobrant un 17% menys que els homes i la violencia de gènere continui sent una xacra insoportable. Per això, la candidata socialista ha anunciat que "un 4% del pressupost de Balears serà per crear ocupació, i un 40% d'aquesta xifra, per programes específics d'ocupació per dones".

A més a més, Armengol ha criticat que a Balears tenim les pensions més baixes d'Espanya, sobretot les dones.

Contra tot això, Francina Armengol veu un avanç important que "per primera vegada aspirem a tenir una batlessa socialista a Son Servera i una dona com a presidenta del Govern de les Illes Balears".

A l'acte, també ha assistit el candidat socialista a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, qui ha insistit en què "el Consell pot jugar un paper molt actiu per aconseguir aquest canvi social i econòmic que necessitam". En aquest sentit, Miralles ha denunciat que Maria Salom i Bauzá "s'han encarregat d'aturar el Consell de Mallorca" i per tant el compromís dels socialistes és "aconseguir un canvi segur per construir un projecte de futur per Mallorca".

Una altra manera de fer les coses a Son Servera

La candidata socialista a la batlia, Natalia Troya, ha reivindicat que "en moments de dificultats i retallades ens hem fet forts i hem seguit apostant per una política social important". Per això, Troya ha anunciat que continuarà fent feina en aquest sentit després del desenteniment del Govern cap a Son Servera.

Finalment, Troya ha aprofitat el Dia de la Dona per posar en valor que "ja és hora que Son Servera tengui una batlessa socialista", i ha apostat per un turisme en el que participin tres eixos: residents del municipi, capital privat i administracions públiques.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube