Imprimeix
PDF

Miralles es reuneix amb la Federació Balear de Bàsquet per explicar-los l'acord per l'esport de Mallorca que impulsen els socialistes

Miralles a Federació de BàsquetEl candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, s'ha reunit amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i amb el seu president, Jaume Estarellas, per explicar l'alternativa que proposen els socialistes a l'aplicació de la Llei d'Emprenedors estatal, que podria fer desaparèixer a nombrosos clubs esportius i entitats de tot tipus.

Durant la trobada, Miralles ha pogut escoltar la preocupació que ha ocasionat aquesta llei en el col·lectiu d'esportistes i àrbitres, i ha explicat per quina solució aposta el PSIB-PSOE per aturar aquesta normativa.

En aquest sentit, el candidat socialista ha apostat per aturar l'aplicació de la Llei d'Emprenedors 6 mesos i entre tots "arribar a un acord que permeti regular i diferenciar el que és esport voluntari del que són activitats professionals". De fet, el Grup Socialista del Consell de Mallorca presenta una moció en el ple d'aquest dijous en aquesta mateixa línia.

A més a més, Miralles ha afegit davant els dirigents de la Federació de Bàsquet que "les administracions públiques han de garantir l'activitat dels clubs esportius de Mallorca perquè compleixen una funció social bàsica".

Finalment, Francesc Miralles i el candidat socialista a la batlia de Palma, José Hila, s'han reunit també amb la Penya Arrabal de Palma per parlar de com els afectarà l¡aplicació d'aquesta normativa i explicar també quina sortida proposa el PSIB-PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube