Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE entén la urgència del trasllat de fems de Menorca però exigeix tota la informació del procés “perquè fins avui no s'ha fet res des del Consell de Mallorca”

Garrido i GarauEl PSIB-PSOE s'ha abstengut en el ple del Consell de Mallorca en la votació de l'acord per urgència de traslladar els fems des de Menorca a Mallorca per les irregularitats trobades a l'abocador d'Es Milà.

La portaveu adjunta del Grup Socialista, Mercedes Garrido, ha indicat que "els socialistes estam a favor de la solidaritat territorial donada l'emergència dels fets, però ens agradaria haver tengut aquest debat de forma pausada".

En aquest sentit, la consellera socialista ha criticat que "des del desembre veim als diaris la possibilitat de traslladar els residus des de Menorca cap aquí sense que el Consell hagi fet res fins avui que votam la urgència". És per això que el Grup Socialista vol "estudiar l'acord, saber quines mesures es prendran i tenir tota la informació", ha dit Garrido.

De fet, l'acord entre el Consell de Mallorca i el de Menorca parla de dos mesos de llicència per dur els fems cap a Mallorca "quan tots sabem que l'abocador menorquí no estarà arreglat tan aviat, per la qual cosa estarem vigilants sobre com es gestiona tot el procés", ha advertit la socialista.

Finalment, Mercedes Garrido ha conclòs que "malauradament tot el tema del fems sempre acaba en urgències en aquesta casa", en referència a la mala gestió que ha fet el PP en aquest àmbit durant tota la legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube