Imprimeix
PDF

Rosa Bestard es presenta com a candidata a Campanet «per transformar la realitat que no ens agrada amb la força de la joventut»

armngol rosa bestard campanet marc 2015Francina Armengol ha assegurat que «som l'alternativa als governs del PP, tenim 140 anys d'història, però, sobretot, l'empenta i la il·lusió de la joventut per canviar Balears» perquè «o la recuperació econòmica és justa i per a tots, o no serà recuperació»

La socialista ha manifestat que «estam preparats per governar demà mateix, tenim les propostes i la gent per sortir a guanyar i recuperar els drets de ciutadania que hem perdut aquests quatre anys»

Una Casa de Cultura plena de gom a gom, amb la presència també de Francina rmengol, candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, ha estat testimoni de la presentació de la candidata socialista a la batlia del poble, Rosa Maria Bestard, la candidata més jove de Balears, qui ha mostrat aquesta força de la joventut per «transformar la realitat que no ens agrada».

Una realitat contra la que Armengol ha assegurat que «ens rebel·lam», perquè «no volem viure en una societat on hi ha cada vegada més desigualtats socials, on hi treballadors pobres que no arriben a final de mes, o pensionistes que no retiren els seus medicaments perquè no els poden pagar». Per això, la que pot ser la primera dona presidenta de Balears s'ha compromè a que «mentre hi hagi un sòl nin que vagi a l'escola sense menjar, com passa ara, ens rebel·larem».

La candidata a presidir el Govern ha criticat als que parlen de recuperació econòmica com si fos un fet perquè «la recuperació econòmica serà justa i per a tots o no serà recuperació», recordant les més de 300.000 persones que estan en risc d'exclusió social a Balears.

La candidata a la batlia de Campanet ha mostrat algunes de les que seran les línies mestres del seu projecte de futur en el que apostarà clarament per la participació ciutadana. El seu primer compromís ha estat la «creació d'un Fòrum Ciutadà on tothom de Campanet pugui dir la seva i participar en les decisions com l'elaboració dels pressuposts o l'organització de les festes».

Rosa Bestard, de tan sòls 24 anys i amb una completa formació universitària, vol «obrir l'Ajuntament al poble, que sigui de tots», pel que proposa «un canvi segur en el que participem tots i entre tos dibuixem el futur del nostre poble».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube