Imprimeix
PDF

Xema Muñoz accepta el repte de mantenir Lloseta com a referent del socialisme a Mallorca

290315 Lloseta presentació Xema Muñoz WEBEl candidat a batle a Lloseta pel PSIB-PSOE aplega més de 200 persones en la seva presentació com a cap de llista socialista, en un acte que ha comptat amb la participació de Francina Armengol i de Francesc Miralles, candidats al Parlament i al Consell de Mallorca respectivament.

Armengol ha lloat Muñoz, de qui ha dit que "fa poble i que s'estima les persones, per que fa política de carrer", en referència a qui ha estat regidor d'esports de l'equip de Govern a Lloseta.

En un discurs de marcat to social, Francina Armengol ha destacat els pilars del seu programa de govern, per a portar el canvi segur a Balears, amb més recursos per fer polítiques d'ocupació, retornar la universalitat de l'atenció sanitària, i la pau i el consens al món educatiu.

El Casal de Gent Gran de Lloseta, una infraestructura àmplia i funcional, que la presentació de Xema Muñoz ha omplert de gom a gom, ha estat una mostra palpable de la gestió en clau local aplicada a la solució dels problemes i de les necessitats de les persones. Una mostra més de que "els llosetins i llosetines heu tingut la sort i l'encert de tenir governs socialistes", com ha recordat Francina Armengol.

Xema Muñoz és exemple de renovació a les llistes del PSIB a Lloseta, on ha exercit com a regidor d'esports durant la present legislatura. "Vull empènyer Lloseta com el miner empeny el carretó de carbó", ha dit el candidat socialista, fent referència a una de les escultures més emblemàtiques de la localitat, a una de les rotondes d'entrada, que immortalitza la tradició de l'obrerisme miner a aquest municipi del Raiguer.

De la seva banda, Francina Armengol ha fet referència a Muñoz com a "hereu de 32 anys de socialisme a Lloseta". La candidata socialista a la presidència del Govern ha posat Lloseta com a exemple de "govern social", en comparació a d'altres municipis del Raiguer "que no han tingut la mateixa sort que els llosetins". Així, el canvi segur que abandera el PSIB-PSOE pretén "redreçar tot el mal que ha fet el PP", sobre tres potes: ocupació, sanitat i educació; la base de la política social.

"Aquí a Lloseta molta gent treballa al sector turístic, i hem vist com amb el PP els salaris han baixat i els impostos han pujat, just al contrari que va prometre Rajoy", ha dit Armengol, qui ha afegit que "jo me rebel•lo i m'indigno quan veig que la recuperació del PP és la de promoure salaris de misèria, aturats amb manco prestació, i més precarietat, i em deixaré la pell per a canviar aquesta situació: destinarem el 4% del pressupost de la Comunitat per a dotar polítiques actives d'ocupació". Un canvi segur que també ha d'arribar a la gestió de la sanitat pública, apartat aquest on la candidata socialista ha promès "retornar les 20.000 targetes sanitàries que el PP ha llevat als immigrants aquesta legislatura, per que la sanitat pública a Balears torni a ser universal; i això ho faré la primera setmana que sigui al Consolat". Armengol també s'ha manifestat "indignada" amb el conflicte educatiu que ha causat el PP durant la legislatura, en la qual "han llevat recursos a les escoles, han acomiadat professors de suport, que s'ocupen d'aquells que més ho necessiten" per provocar que "l'abandonament escolar a Balears hagi pujat dos punts amb el PP". "No deixaré de fer feina fins que cap infant a Balears vagi a classe sense haver menjat" ha afirmat rotundament la dirigent socialista.

El canvi segur al Consell de Mallorca és cosa de Francesc Miralles, qui en la seva intervenció ha acusat l'actual presidenta de la institució, Maria Salom, d'haver-se passat "quatre anys de vacances", una situació que té data de caducitat a partir del 24 de maig per que "els socialistes tornarem a fer útil i a posar en valor la feina que li pertoca al Consell de Mallorca", tant per fer la seva funció com a "ajuntament d'ajuntaments" com per ocupar-se de qüestions cabdals per als mallorquins com el patrimoni i la cultura, el medi ambient i et territori, i les polítiques d'atenció als majors.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube