Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es presenta a les eleccions “com la formació amb més implantació territorial a Mallorca i l’autèntica opció de canvi”

Bonet i Garrido 10-04-15A 50 dies de les eleccions, el PSIB-PSOE ho té tot a punt pel 24 de maig.

Així ho ha explicat el coordinador electoral dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet, qui ha afirmat que "les idees i valors socialistes s'explicaran a 50 municipis de Mallorca, amb la qual cosa ens convertim en la formació amb més implantació territorial i l'autèntica opció de canvi a les polítiques de la dreta".

En aquest sentit, Bonet ha afirmat que "el PSIB-PSOE presenta més dones candidates que mai i molta gent jove". De fet, la mitjana d'edat de les candidatures socialistes municipals és de 45 anys.

A això, el coordinador electoral ha afegit que els socialistes es presenten a 50 municipis, en 6 d'ells en coalició com és a Pollença, Santa Margalida, Selva, Ses Salines, Escorca i Estellencs, i en dos d'ells donant suport a agrupacions locals, com és Agrupació Deià i La Valldemossa que Volem.

En contraposició a això, Bonet ha insistit en què el PP es presenta a les eleccions "feble i amb molts de problemes". El socialista ha acusat a Bauzá de cometre "frau electoral a Sineu, Consell, Pollença, Manacor, Selva o Calvià, entre d'altres".

A més a més, la desfeta del PP a la Part Forana és símptoma que "Bauzá pateix ara les conseqüències del seu autoritarisme al Partit, que també ha aplicat a tota la ciutadania de Balears".

Programa Marc Municipal

Per part seva, la coordinadora del programa electoral de Mallorca, Mercedes Garrido, ha presentat les línies del Programa Marc Municipal, que el PSOE presentarà aquest cap de setmana a Madrid. "Són més de 350 propostes que es sumaran a les aportacions ciutadanes que el partit ha recollit en les distintes assemblees obertes i el procés de la Convenció Municipal", ha explicat Garrido.

En concret, Mercedes Garrido ha dit que "volem uns ajuntaments oberts on la gent participi en diferents decisions municipals, fins i tot en l'elaboració dels pressuposts". Tot això, amb l'objectiu de tenir uns consistoris que facin polítiques amb les persones i per a les persones.

En segon lloc, Garrido ha avançat que el PSIB-PSOE impulsarà unes ciutats i pobles "sostenibles, amb especial atenció en la gestió de residus i el servei d'aigües municipals, atenent a la defensa dels serveis públics municipals".

Finalment, la coordinadora del programa electoral insular ha remarcat que una altra prioritat seran els serveis socials municipals "tenint en compte que vivim en una comunitat on 300.000 persones viuen en risc de pobresa".

"Són propostes per assolir un canvi segur als ajuntaments" tenint en compte que els batles i batlesses socialistes "ja han demostrat durant aquesta legislatura que hi ha una altra manera de fer les coses, amb la gent", ha conclòs Garrido.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube