Imprimeix
PDF

Francina Armengol es compromet a retornar els drets de la Llei de la Dependència “furtats aquesta legislatura”

FAS Miralles i UrracaLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha avançat que retornarà "els drets socials que ens han estat arrabassats" si té l'oportunitat de governar a partir del 24 de maig.

Durant la presentació de Pep Lluís Urraca com a candidat a la batlia de Santa Eugènia, Armengol ha avançat que "el compromís dels socialistes de Balears és retornar els drets de la Llei de la Dependència que han estat furtats", en referència a una legislatura on el desenvolupament d'aquesta llei ha quedat al calaix i no s'han creat noves places.

La candidata socialista ha explicat que es presenta a les eleccions "perquè no me conform amb viure en la societat que ens deixa el PP " i per això "els socialistes volem governar perquè no ens agrada el que vivim i volem un canvi segur".

Finalment, Armengol ha criticat que "alguns s'apunten medalles per uns llocs de feina que són de menys de 40 hores setmanals", amb la qual cosa ha remarcat que l'objectiu del PSIB-PSOE a partir del 24 de maig serà "avançar en drets laborals perduts amb el PP".

Miralles: Quantes vegades heu vist a Maria Salom anar al Consolat o a Madrid a defensar els interessos de Mallorca?

Per part seva el candidat socialista a la presidència del Consell de Mallorca ha criticat que la institució ha estat "aturada per les persones i pels ajuntaments" i s'ha demanat "Quantes vegades heu vist a Maria Salom anar al Consolat o a Madrid a defensar els interessos de Mallorca?", en referència a la nul·la capacitat del govern insular de demanar més finançament i defensar el paper institucional de la institució.

Contra això, Miralles ha dit que "entenem els ajuntaments com un lloc per poder fer feina pels ciutadans de manera oberta i això ho volem traslladar ara al Consell de Mallorca".

Finalment, el socialista ha remarcat, en referència a l'aturada de màquines que ha patit el Consell, que "es poden fer moltes coses amb pocs doblers, i moltes altres que no valen res i que són igual d'importants".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube