Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta avui tots els seus candidats a les eleccions municipals a Mallorca, “la major aposta municipalista”

170415 Cosme Rdp WEBL'acte, previst per avui vespre al Trui Teatre de Palma, també comptarà amb la presència dels candidats socialistes al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears, Francesc Miralles i Francina Armengol, que en faran els discursos de cloenda.

Els socialistes de Mallorca tenen presència a 51 dels 53 municipis de Mallorca, i suposen "la major implantació municipalista" que es presenta a les eleccions de 24 de maig, segons Cosme Bonet

L'escenari del Trui Teatre acollirà la posada de llarg de totes les candidatures municipals del PSIB-PSOE de cara a la cita amb les urnes del pròxim 24 de maig. Tots els caps de llista municipals de Mallorca tindran un protagonisme coral, en un acte que visualitzarà "l'aposta per la proximitat, la renovació i la joventut" d'unes candidatures que pretenen portar el canvi segur a tots els nivells de govern a Mallorca.

El secretari de política autonòmica del PSIB, Cosme Bonet ha fet especialment en que "es tracta d'unes candidatures renovades en un 60%" respecte les que es varen presentar en 2011. Els candidats i candidates socialistes es podran votar en un total de 51 municipis de Mallorca, 41 es presentaran en llistes pròpies, altres 6 municipis en coalició amb altres forces, i en 4 els candidats socialistes es presentaran com a independents dins de llistes de consens.

Bonet ha destacat que seran "14 les dones que seran cap de llista socialista en aquestes eleccions municipals", en un equip de candidatura amb una mitjana d'edat de 45 anys. Demà dissabte el torn de les presentacions de candidatures socialistes serà per la llista que encapçala Francesc Miralles al Consell de Mallorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube