Imprimeix
PDF

Francesc Miralles "Protecció del paisatge, un Consell útil per generar economia i redistribuir la riquesa és el que volem per Mallorca"

Candidatura Consell 2015El PSIB-PSOE ha presentat els 33 integrants de la candidatura socialista al Consell de Mallorca, liderada pel candidat Francesc Miralles. En aquest sentit, el socialista ha dit que "hem volgut fer una llista amb persones que tenen experiència política, en gestió pública i també experiència municipal".

Tots els i les integrants, segons Miralles, formen "una nova generació de persones que representen la nova política que volem posar en marxa". De fet, la foto de família de la candidatura s'ha fet al Parc Bit, "que és una mostra de la transferència del coneixement cap a la indústria, l'economia i amb la Serra de Tramuntana de fons, tot plegat combina molt bé el que volem els socialistes per Mallorca".

Amb un equip molt renovat i preparat, Miralles planteja una nova política per Mallorca que es basa, segons ha explicat, "en la conservació i protecció del patrimoni i el paisatge", però també en què "el Consell pot ser útil per generar economia i una riquesa que s'ha de poder distribuir i ha de crear llocs de feina que tanta falta fan en aquests moments".

En definitiva, l'objectiu de la candidatura socialista per al Consell de Mallorca, ha conclòs Miralles, és "tornar a posar en marxa la institució per tenir un Consell útil al servei de tots els mallorquins i mallorquines".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube