Imprimeix
PDF

Francina Armengol proposa un Pla d'Inversions per a millorar infraestructures educatives que s'aplicarà aconseguint "que els que tenen més paguin més"

FAS i Hila Nou de LlevantLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el candidat socialista a la batlia de Palma, Jose Hila, han visitat aquest matí el barri Nou de Llevant, fent un recorregut pel CEIP Joan Miró i el centre de salut Emili Darder, entre d'altres.

Durant la visita, Armengol s'ha compromès a desenvolupar un Pla d'Inversions per millorar infraestructures educatives que durà a terme "implantant una fiscalitat progressiva amb la qual els que més tenen puguin aportar més a les arques públiques d'aquesta comunitat autònoma".

Els candidats socialistes han comprovat de primera mà la manca de manteniment que pateix el CEIP Joan Miró, igual que molts altres centres escolars de Balears. "No pot ser que tenguem les escoles en una situació de manca de manteniment i que vulguem llevar imposts a qui més té", ha criticat Armengol en relació a l'anunci de Bauzá d'eliminar l'impost de Patrimoni a les grans fortunes, sobre el qual ha insistit en què "estam radicalment en contra, nosaltres apostam per una fiscalitat progressiva".

A més a més, Armengol ha avançat que "l'educació serà una prioritat absoluta pels socialistes a partir del 24 de maig perquè durant aquesta legislatura s'han fet retalls inassumibles. La candidata socialista s'ha referit a les retallades en programes de suport als infants amb necessitats especials i en manteniment d'infraestructures i inversions per fer-ne de noves.

Pel que fa al centre Joan Miró de Palma, Francina Armengol i Jose Hila han constatat que ha patit "un enorme abandonament tot i que els professors i les AMIPAs han fet una campanya extraordinària". En aquest sentit, la candidata socialista al Govern ha denunciat que "la consellera d'Educació ha vengut a fer-se la foto però no ha arreglat cap problema".

Jose Hila anuncia mesures pels barris de Palma

Per part seva, el candidat socialista a la batlia de Palma, Jose Hila, ha reivindicat que "els barris són part essencial de la nostra ciutat però el dia a dia no funciona tal com ens conten molts veïnats i veïnades". Per combatre això, el candidat socialista a Cort ha proposat "un Pla General de Barris i un Pla de Xoc de Neteja per millorar la qualitat de vida de les nostres barriades".

En aquest sentit, l'objectiu d'Hila és que "la neteja, el manteniment d'arbres, la circulació i l'enllumenat públic funcionin com toca". A més a més, el candidat socialista s'ha sumat al compromís que el CEIP Joan Miró tengui bon manteniment perquè "és una prioritat per a nosaltres que els col•legis estiguin al dia i funcionin com toca, perquè la igualtat d'oportunitats en un barri com aquest és molt important".

Finalment, el candidat a la batlia de Palma ha reiterat que "l'educació pública i de qualitat és prioritària pels socialistes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube