Imprimeix
PDF

Francesc Miralles es marca com a fita lluitar contra la desigualtat perquè "qualsevol infant tengui garantit l'accés a l'educació pública"

Miralles amb candidatura MontuïriEl candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha manifestat tot el seu suport a la marxa per l'educació que es celebra avui, a la qual es sumarà durant l'horabaixa.

Precisament, Miralles ha criticat que "durant aquesta legislatura ens han dit que el Consell de Mallorca no podia dir res sobre l'educació", decisió que el candidat socialista no comparteix perquè "educar és l'eina que té qualsevol institució per lluitar contra les desigualtats".

Per això, Francesc Miralles ha insistit en què lluitar contra la desigualtat "és una de les fites que tenim els socialistes", amb la qual cosa "invertirem en educació i garantirem que qualsevol infant d'aquesta terra pugui tenir accés en igualtat de condicions a una educació pública i de qualitat".

El candidat a presidir el Consell de Mallorca ha avançat aquests compromisos durant la presentació de la candidatura socialista de Montuïri, encapçalada pel candidat Guillem Mas, perquè "és la manera que tenim per fer una societat més igualitària i més justa".

Finalment, Miralles ha recordat que "les qüestions d'identitat, culturals i d'educació són prioritàries i per això ens sumam a la marxa per l'educació".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube