Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Somiam un Muro on hi hagi justícia social, respecte i drets, amb na Marga Portells és possible"

FAS amb candidatura MuroEls socialistes de Muro han presentat la candidatura per aconseguir el canvi segur a l'Ajuntament. És una llista encapçalada per la candidata Marga Portells, a qui Francina Armengol ha definit com una persona "dolça, amb molta força i amb la qual compartesc valors, objectius, i somnis".

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears ha assistit per donar suport a la candidatura socialista, i ha confessat que "somiam un Muro on hi hagi justícia social, respecte i drets, cosa que amb na Marga Portells serà possible".

De fet, Armengol ha remarcat que "ja és hora que Muro pugui tenir per primera vegada una batlessa, de la mateixa manera que ja és hora que Balears pugui tenir una presidenta dona".

En relació als drets laborals dels treballadors i treballadores de Balears que es reivindicaran aquest primer de maig, Francina Armengol ha criticat que durant aquesta legislatura "hem hagut de sortir a defensar drets que pensàvem que teniem garantits i demà divendres tornarem al carrer".

Un dia del treballador que es celebra en un moment difícil, segons Armengol, perquè "molts dels nostres joves segueixen partint a l'estranger per trobar un futur millor", per la qual cosa la socialista s'ha compromès a fer feina "per un model econòmic que sigui capaç de crear llocs de feina, però de qualitat".

Marga Portells impulsarà els pressuposts participatius

Per part seva, la candidata del PSIB-PSOE a la batlia de Muro, Marga Portells, s'ha compromès a impulsar els pressuposts participatius "perquè tothom pugui dir la seva".

La socialista ha defensat que presenta una llista "forta i que defensarà els interessos generals per sobre dels particulars", perquè és conscient que "Muro demana una nova manera de fer política molt diferent a l'actual".

Finalment, Portells ha afirmat que el PSIB-PSOE és "l'alternativa per governar l'Ajuntament de Muro, amb la gent", i ha conclòs que "els plenaris tornaran a ser mensuals i a una hora que faciliti l'accés dels nostres veïnats i veïnades al ple".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube