Imprimeix
PDF

Francina Armengol es compromet a que el nou institut de Santa Maria sigui una prioritat la propera legislatura

FAS Santa MariaLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha visitat l'Institut de Santa Maria i els barracons on estan instal·lats bona part de l'alumnat.

Armengol, acompanyada pel candidat a la batlia, Jaume Martí, ha comprovat de primera mà la situació precària en la que han d'estudiar els alumnes de Santa Maria i Santa Eugènia, i també ha visitat el solar on s'hauria de construir el nou institut.

"És d'urgència que es faci un nou institut a Santa Maria per poder garantir una educació de qualitat, perquè no és de justícia que els infants hagin d'estudiar en aquests barracons", ha constatat la candidata socialista.

Per això, Francina Armengol ha anunciat que "si dia 24 tenim la confiança dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears el nostre compromís és que el nou institut serà una de les infraestructures educatives prioritàries".

En aquest sentit, Armengol ha afegit que "ho farem a través d'un Pla d'Infraestructures Educatives, amb el qual volem fer una bona diagnosi per veure com tenim aquestes instal·lacions i poder plantejar manteniment, rehabilitació dels edificis existents, així com fer-ne de nous on sigui necessari".

Precisament, un dels llocs on és necessària la construcció d'un nou institut és a Santa Maria. "És una urgència molt reconeguda i demandada per la societat", ha reconegut la socialista.

Francina Armengol, juntament amb Jaume Martí i el membre de la candidatura al Parlament, Martí March, ha visitat l'IES Santa Maria en el marc d'una reunió amb la comunitat educativa de Santa Maria i Santa Eugènia, amb qui segueix treballant per assolir un pacte social i polític per una educació pública i de qualitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube