Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Comença un temps nou d'acord, diàleg, consens i de fer valer la veu de les Illes Balears"

FAS Llista AlgaidaEls socialistes han presentat la candidatura a l'Ajuntament d'Algaida per revalidar la batlia, en un acte que ha comptat amb la participació de la candidata a la presidència de les Illes Balears, Francina Armengol, el candidat a la presidència del Consell de Mallorca i actual batle, Francesc Miralles, i la candidata a la batlia, Maria Antònia Mulet.

Precisament sobre la candidata, Armengol ha dit que "podrà seguir endavant aquesta magnífica feina que històricament han fet els socialistes en el municipi d'Algaida". Una feina que ha demostrat que hi ha una altra manera de fer les coses, i que Armengol vol traslladar al Consolat.

En aquest sentit, Armengol ha afirmat que vol "instaurar a Balears una nova manera de fer política molt més propera als ciutadans i ciutadanes i donant participació, transparència i diàleg" perquè després de quatre anys de govern del PP "s'ha acabat l'època de la crispació, les imposicions i de no escoltar".

Per això, la socialista ha avançat que "començarem un nou temps per aquesta comunitat autònoma d'acord, diàleg, consens i de fer valer la veu de les Illes Balears".

Una nova manera de fer política que el candidat al Consell i actual batle d'Algaida, Francesc Miralles, ha practicat durant 8 anys al municipi i que ara vol traslladar a la institució insular "perquè el Consell també ha de fomentar la participació i la transparència en el seu dia a dia".

Per traduir-ho en fets, Miralles ha anunciat "més participació de la ciutadania per implicar-la en la gestió dels tràmits de la institució amb els pressuposts participatius del Consell de Mallorca", de manera que els mallorquins i mallorquines podran decidir on volen que vagi part dels doblers de la institució.

A més a més, el candidat socialista ha anunciat també la creació "del Consell del Ciutadà, on hi pugui participar el teixit associatiu i persones a títol individual entre d'altres, per debatre i adoptar solucions sobre temes que afecten al Consell Insular de Mallorca".

Tot això són compromisos per una nova política que alguns d'ells ja fa anys que s'apliquen a Algaida, i que pretén seguir-ho fent la candidata Maria Antònia Mulet. La socialista ha manifestat que presenta una llista "molt renovada, per seguir fent feina com s'ha fet fins ara seguint els ideals i valors socialistes, amb gent jove i preparada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube