Imprimeix
PDF

Francesc Miralles presenta 240 propostes "per transformar Mallorca"

Miralles presentació programaEls socialistes de Mallorca han presentat avui el seu programa electoral, que consta de "240 propostes per transformar Mallorca". Així ho ha avançat el candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell, Francesc Miralles, qui ha assegurat que els compromisos que ofereix són "realistes i sincers per dur un canvi segur a Mallorca".

En aquest sentit, Miralles ha avançat que vol un Consell útil per a les persones "i per això ens comprometem a realitzar un pla de xoc contra la pobresa, en especial la infantil, en el termini dels primers 90 dies de govern".

En segon lloc, el candidat socialista s'ha compromès a fer feina per un Consell útil pels ajuntaments recuperant l'Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca com un vertader espai de debat, però sobretot, ha assegurat que "farem cooperació local de manera transversal a tots els departaments de la institució insular, convertint el Consell en un ajuntament d'ajuntaments".

Una altra prioritat pels socialistes serà la de crear "una economia sostenible i respectuosa amb el territori", per la qual cosa Miralles desenvoluparà "un pacte pel territori i el paisatge d'aquesta terra basant-mos en el model de preservació i protecció de la Serra de Tramuntana impulsat per Francina Armengol".

Finalment, Francesc Miralles ha anunciat que una de les propostes estrella serà el suport a la cultura i la identitat de Mallorca, amb la creació del Consell de la Cultura i les Arts "per donar suport al sector cultural". A més a més, els socialistes també "impulsarem beques pels nous creadors culturals".

L'acte s'ha celebrat als Jardins de Son Tugores d'Alaró, on Miralles ha estat acompanyat per la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, membres de la candidatura insular i al Parlament i bona part dels candidats i candidates locals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube