Imprimeix
PDF

Francina Armengol invoca als "valors, la lluita i el sacrifici dels socialistes" per aconseguir vèncer a Balears i a Artà amb la candidatura de Manolo Galán

110515 Artà Galán candidaturaUn centenar de persones s'ha aplegat als Jardins del Teatre d'Artà per acompanyar Manolo Galán en l'acte de presentació de la seva candidatura a la batia d'aquesta localitat del Llevant, que ha comptat amb la presència de la cap de llista socialista al Parlament de les Illes Balears, Francina Armengol

Armengol ha lloat la candidatura de Galán per a fer equip de govern a Artà, que compta entre els seus integrants a la número dos de la llista del Consell de Mallorca, l'artanenca Maria Francisca Servera, tot i que no en llocs de sortida . "Són persones que estan preparades per a fer el futur d'Artà", ha dit Armengol de l'equip triat per Galán, de qui la candidata socialista ha destacat "que duu tot el poble al cap".

Armengol ha recordat que no es tracte de dir "per què volem governar, sinó per a qui ho volem fer, a Artà i a Balears". Sota aquesta premissa, Armengol ha recordat que "nosaltres volem governar per a aquestes 300.000 persones oblidades pel PP a les Illes, pels pensionistes que han de triar entre pagar els seus medicaments o pagar les despeses bàsiques, als usuaris de la sanitat pública i també per la comunitat educativa; volem governar pels joves que han de partir per a trobar una oportunitat laboral digna". Per a convertir aquest programa en realitat, Armengol ha apel·lat als valors històrics que defensen els socialistes des de fa més de 130 anys: "sóc socialista dels peus al cap i també al cor, i hem lluitat sempre per la igualtat i per la justícia" ha recordat la cap de llista socialista al Parlament. "Els socialistes no ho hem tingut fàcil, molts han patit i s'han deixat la vida per a defensar aquests valors, i hem de tornar a guanyar per ells" ha dit Armengol, que ha encoratjat els presents per a "anar a votar el dia 24, per que no fer-ho és com votar pel PP".

Manolo Galán lidera una candidatura socialista a Artà que cerca "fer més transparent l'Ajuntament" amb l'aplicació de les noves tecnologies i a "fer cumplir amb els acords del consistori i a fomentar el municipalisme", per a poder mantenir la localitat com un referent dins de la protecció mediambiental i de l'entorn. En aquest aspecte Francina Armengol ha recordat "la necessitat de treballar per a deixar als nostres fills un país més net i equilibrat que el que nosaltres hem rebut" amb polítiques clares que s'impulsaran des del Govern per a afavorir l'utilització del transport públic, la implantació dels vehicles elèctrics amb una xarxa de punts de càrrega, i la implantació d'un Pla d'Energia que contempli l'avanç cap a les emissions zero de CO2 i l'aposta per les energies renovables.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube