Imprimeix
PDF

Pedro Sánchez i Francina Armengol es comprometen a crear una tarifa plana de 30€ pels vols entre illes

Pedro Sánchez FAS Miralles i HilaEl PSIB-PSOE ha celebrat el seu acte central de campanya davant més de 2.000 persones al Parc de Sa Riera de Palma, amb la presència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, la candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i el candidat socialista a la batlia de Palma, Jose Hila.

Durant l'acte, Pedro Sánchez ha anunciat que si és president del Govern "aprovaré un Règim Especial per a Balears però de veritat, i no el nyap que van signar Rajoy i Bauzá per ajudar-lo a guanyar unes eleccions que perdrà". En aquest sentit, tant el secretari general com la candidata a la presidència del Govern, Francina Armengol, s'ha compromès a crear una tarifa plana de 30€ per vols interilles.

Sánchez, que ha comparat les polítiques de Bauzá amb les de Rajoy, ha apuntat que "Bauzá és el passat i el 24 de maig triarem entre el passat i el futur, i per això hem de votar deixar enrere les retallades en drets i llibertats que ha fet Bauzá, deixar enrere els contractes per hores i aturats de llarga durada".

A més a més, Pedro Sánchez ha denunciat que Bauzá ha provocat "la major desigualtat social de Balears, fracturant la societat i fent caure el benestar de la classe mitja i treballadora".

Per combatre aquesta situació, el secretari general del PSOE ha afirmat que votar al PSIB-PSOE "és votar contra la resignació", i ha proposat "un pacte entre generacions "perquè és el que demanen els joves quan acaben els estudis, els treballadors, les dones, i els més necessitats".

Finalment, Pedro Sánchez ha conclòs que "hi ha ganes de guanyar a la dreta, i d'un canvi segur que només representa el Partit Socialista.

Francina Armengol: "El 24 de maig comença una nova etapa de diàleg i consens"

La candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assegurat que "la solució per aquesta terra només té una opció política: el Partit Socialista Obrer Espanyol". La socialista ha fet una defensa dels valors d'igualtat, solidaritat i justícia social com a "necessitats" per canviar la societat que deixa el PP.

Armengol ha confessat que "volem governar per fer possible que els somnis que hem tengut junts siguin realitat", i per aconseguir-ho, ha proposat un pacte social i polític per una educació pública i de qualitat, rebaixar les llistes d'espera en la sanitat, destinar el 4% del pressupost públic a polítiques actives d'ocupació, tornar les 20.000 targetes sanitàries robades per Bauzá, renta bàsica pels més necessitats, i un programa de beques específic per a joves.

La candidata socialista ha confirmat el compromís d'una tarifa plana pels vols entre illes, i ha insistit en què reclamarà un nou sistema de finançament, perquè "no vull més que els altres ciutadans d'Espanya però sí el mateix, perquè si hi ha doblers per fer línies d'AVE també n'hi ha d'haver pels nostres avions".

Pel que fa a Bauzá, Armengol ha dit que representa la vella política perquè "ara es dedica a convidar a porcella als majors de les nostres illes a 15 dies de les eleccions, perquè no sap que els nostres majors no necessiten porcella sinó tenir accés gratuït a la targeta sanitària i tenir garantida una sanitat pública i de qualitat". A això, ha retat a Bauzá a acceptar un debat públic "amb la resta de candidats a la comunitat autònoma, que es deixi d'anar a televisions nacionals i vengui aquí a donar la cara".

Finalment, Armengol ha confessat que "les dones de Balears tendran en mi una aliada"; i ha avançat que tendrà un govern paritari "per a governar per a tots i totes, perquè vull ser presidenta de les quatre illes".

"Volem que diumenge comenci una nova etapa de diàleg, pacte i consens amb els ciutadans d'aquesta comunitat autònoma, amb un govern que faci feina per la gran majoria d'aquesta terra", ha conclòs Francina Armengol.

El candidat del PSIB-PSOE a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha defensat que els socialistes "recuperarem les instituciones de la mà de la dreta per posar-la en mans dels ciutadans".

Per fer-ho, Miralles ha proposat "un projecte d'esperança per Mallorca, invertint en contra de les desigualtats i a favor dels col·lectius més dèbils". En concret, el candidat socialista ha especificat que "aprovarem allò que el PP s'ha negat a fer dient no les 5 vegades que ho hem proposat: un pacte contra la pobresa que aprovarem en els primers 90 dies de govern".

A més a més, el socialista ha avançat que vol un Consell de Mallorca útil per generar economia i per això, "impulsarem un pacte pel territori que protegeixi el paisatge i llevi els especuladors, per posar el nostre entorn al servei del poble perquè no només som un destí de sol i platja, i el turisme no és només patrimoni dels hotelers".

Miralles també ha criticat que Maria Salom "s'ha preocupat més per col·locar als seus al Teatre Principal que per donar resposta a les necessitats de les persones", i per això, s'ha marcat com a repte "convertir el Consell de Mallorca en la institució més transparent de la nostra illa".

Finalment, el candidat socialista ha denunciat que el PP "ens ha tractat com si els ciutadans fóssim un pla general comptable, però ha arribat el moment que la gent dirà prou, perquè el nostre moment és ara".

Pel que fa a Palma, Francesc Miralles ha conclòs que "Ciutat no es mereix una batlessa que ni s'havia plantejat ser-ho".

El candidat socialista a la batlia de Palma, Jose Hila, ha anunciat que "serem un govern al carrer, que és on estan els problemes de la gent, i no als despatxos", amb un projecte "que apostarà pels serveis públics perquè hi creim".

En concret, Hila ha anunciat que "crearem una oficina antidesnonaments i tendrem l'Ajuntament obert per a tothom a diferència d'ara, que ha estat tancat". I ho farà "amb una nova generació de socialistes preparats, amb ganes, amb una altra manera de veure Palma i afrontar els problemes".

Finalment, Jose Hila ha remarcat que "el canvi real per a Palma suposa crear llocs de feina dignes i amb drets, i per això crearem un Pla d'Ocupació per a joves i majors de 45 anys".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube