Imprimeix
PDF

Els Socialistes agraeixen la feina i l'esforç de tota la gent que ha treballat pel canvi segur a Balears

acte inca agraiment campanya 2015

Els socialistes d'arreu de Mallorca compartiren una vesprada de celebració en la que es va veure un vídeo en el que es repassava la tasca dels dies de campanya electoral

Francina Armengol i Francesc Miralles, caps de llista dels socialistes al Parlament i al Consell de Mallorca, han celebrat un acte d'agraïment a totes les persones que han treballat incansablement durant els darrers mesos per fer realitat el canvi segur a Balears i a cadascun dels seus pobles.

La festa socialista s'ha celebrat a Inca posant en relleu els bons resultats dels socialistes inquers encapçalats per Virgili Moreno que s'han convertit en la força més votada, un resultat fruit de la feina constant i diària de molta gent que s'ha deixat la pell.

Tant Armengol com Miralles van donar un sincer agraïment als candidats i candidates que han defensat amb valentia el projecte socialista a les diferents institucions amb un comportament magnífic i fent una campanya de propostes i il·lusió pel canvi segur.

Els socialistes han elaborat un vídeo en el que es recullen diferents moments de la campanya electoral amb el que han volgut donar les gràcies a tothom i reconèixer la intensa feina d'aquests darrers mesos.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube