Imprimeix
PDF

Bonet i Palomino es marquen la millora del finançament i la modernització del Consell de Mallorca com a objectius

traspas poders economia i modernitzacio mallorcaAvui s'ha produït el traspàs de poders al nou Conseller d'Economia i Hisenda i a la nova Consellera de Modernització i Funció Pública

El nou titular d'Economia també s'ha compromès a treballar per aconseguir el traspàs cap al Consell de les competències de promoció turística

El Conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la Consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, s'han reunit avui amb la consellera en funcions per a realitzar el traspàs de poders i s'han marcat la millora del finançament i la modernització del Consell de Mallorca com a objectius per aquesta legislatura que comença.

Bonet ha agraït la cordialitat amb la que s'ha dut a terme el traspàs i ha manifestat que «la gran batalla d'aquesta legislatura serà millorar el finançament de la institució». Tot i que ha reconegut que s'han fet avanços amb el pagament del Govern i la solució de les bestretes futures, «queden per resoldre les bestretes anteriors, pel que haurem de negociar amb el Govern la solució».

A més del tema econòmic, Cosme Bonet també ha assegurat que treballarà per «aconseguir el traspàs cap al Consell de les competències de promoció turística i començar a fer projectes en aquest sentit».

Per la seva banda, Carmen Palomino ha anunciat que «el nostre projecte estrella serà modernitzar la institució», tant pel que fa a procediments administratius com a la gestió dels recursos humans, una aposta que suposa «molta feina ja que els acords dels processos selectius són de 1993, igual que el conveni col·lectiu i al 2015 no ens podem regir per criteris dels anys 90».

Palomino també ha assenyalat que ha estat informada dels temes més importants que estan en marxa, com ara el concurs d'oposició de bombers i altres processos selectius i concursos prevists i que estan impugnats.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube